Sevgilinizin Kalbine Giden Yol ESSE’den Geçer

Alışveriş Alışveriş Sevgilinizin Kalbine Giden Yol ESSE’den Geçer

Tarihler: 07 Şubat 2011 Pazartesi ~ 14 Şubat 2011 Pazartesi

Firma: Esse

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 7, 2011 ~ Şub 14, 2011

“Kırmızı etiket, büyük indirim” sloganı ile yüzde 50’lik büyük indirim sezonunu sürdüren ESSE, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde de, tüm sevdikleriniz için, hem şık hem farklı hediye alternatifleri sunuyor

Uzman ev perakende mağazacılığının önde gelen ismi Esse, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde, sevdiklerine farklı hediyeleri tercih edenler için, kırmızı etiketli-kırmızı ürünleri ile alışveriş severleri bekliyor.

Kırmızı etiket, büyük indirim” sloganı ile her yıl Ocak ayında başlattığı yüzde 50 oranındaki büyük indirim dönemini, Sevgililer Günü’nde de sürdüren Esse; kucak tepsilerinden, kek kalıplarına; resim çerçevelerinden, eğlenceli muglara uzanan onlarca ürün çeşidi ve avantajlı fiyatlarıyla dikkat çekiyor.

Ayrıca; 90 yıldan bu yana; makarnadan dondurmaya birçok yiyeceğin evde yapımında kullanılan Kitchenaid’in birbirinden özel ürünleri de indirimli fiyatları ile raflardaki yerini alıyor.

Esse; sevdiklerini kullanışlı ve şık hediyelerle mutlu etmek isteyenler için, 16 ilde 51 mağazasıyla ve http://www.esse.com.tr adresindeki sanal mağazasıyla hizmet veriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT