Sevgiliye Hediye BuldumBuldum.com’da

Alışveriş Alışveriş Sevgiliye Hediye BuldumBuldum.com’da

Tarihler: 07 Şubat 2012 Salı ~ 14 Şubat 2012 Salı

Firma: BuldumBuldum.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 7, 2012 ~ Şub 14, 2012

BİR ERKEĞE HEDİYE ALMAK...SEVGİLİYE HEDİYE BuldumBuldum.com’da...

Her kadın bilir ki bir erkeğe hediye almak dünyanın en zor işlerinden biridir. Hele ki bu erkek sevgiliniz ya da eşinizse. Zaten gömlek, kravat, parfüm gibi sınırlı alternatifiniz vardır. Siz de daha önce bunların hepsini defalarca aldığınız için artık alacak hediye bulamazsınız... İşte derdinize derman olacak alternatifler BuldumBuldum.com’dan geliyor. Yılın en iyi aşığı ya da en yakışıklısı benim sevgilim diyorsanız ona yılın ilk Oscar Heykeli’ni, 365 gün sevgi mesajı vermek için Aşk Dolu Kavanoz, aşkımı gizlice yazmak için Gizli Aşk Mektubu, aşkımı göklere yazmak istiyorum diyorsanız Uçan Ateşli Kalpler ya da ona özel bir oyun planlıyorsanız Karanlıkta Parlayan Aşk Zarları hediye edebilirsiniz.

Karar veremedim başka neler var diyorsanız, 2000’den fazla eğlenceli üründen birini seçmek için BuldumBuldum.com internet adresini ziyaret edebilir, görmeden almam derseniz de İstanbul’da City’s, Cevahir, Capitol, Capacity, Astoria ve Torium Alışveriş Merkezleri’ndeki şubelerine uğrayabilirsiniz...

Sevgilinize, kocanıza aşkınızı ifade etmek için en eğlenceli hediye alternatifleri arayanlara en iyi çözüm BuldumBuldum.com’da. İşte sizin için seçtiğimiz bazı ürünler,

Oscar Başarı Heykeli
Yılın ilk Oscar’ı aşka gidiyor…

Artık Oscar ödüllerini sadece Hollywood yıldızları almayacak, sizin sevgiliniz alacak. Bu altın sarısı renkteki özel kahverengi ahşap zemine sahip Oscar ödülü verdiğiniz sevdiğiniz kendisini çok özel hissedecek! Oscar ödüllerinin üzerindeki yılın en iyi sevgilisi, yılın en iyi kocası, yılın en iyi eşi, yılın en romantiği gibi yazılarla ‘’O’’na özel Oscar ödülü vermeniz mümkün! Hatta önceden siparişle sadece ona özel istediğiniz mesajı da yazdırarak hediye edebilirsiniz… 29,90 TL’den satılan bu heykelciklerin onun masasının baş köşesindeki yerini alacağına emin olabilirsiniz.

Aşk Dolu Kavanoz
365 günlük aşk mesajınız hazır…

Ona hergün aşkımı anlatmak istiyorum ama ne desem bilemiyorum diyenlerdenseniz size bir önerimiz var. 365 gün için birbirinden farklı 365 mesajla dolu bir aşk kavanozu sizin için hazır. Son derece şık bir tasarıma sahip bu kavanozda "Hiçbir şey beni senin mutlu olman kadar mutlu edemez.", "Aptal bir şey yapsam dahi beni idare etmeni seviyorum.", "Sana teslim oldum.", "Gördüğüm en güzel rüyasın sen." Gibi özel mesajlarla ona her gün aşkınızı anlatabilirsiniz. Bu özel kavanoz BuldumBuldum.com’da 59,90 TL’ye satılıyor.

Gizli Aşk Mektubu
Aşkını gizli saklı yaşayanlara

Belki biraz çekingensiniz, belki ortalıkta aşkınızın konuşulmasını seven biri değilsiniz belki babasının ya da abisinin ilişkisini öğrenmesini istemiyorsunuz belki de ona daha açılmadınız. Özel kalem ve kağıt setiyle ona sayfalarca içinizdeki aşkı anlatabilieceğiniz Gizli Aşk Mektubu Seti ile en romantik sevgili ödülü bile alabilirsiniz. Her an yanında taşıyabileceği ve kimsenin okuyamayacağı bu mektup sadece UV ışığında okunabilir hale geliyor. O yüzden korkusuzca tüm içtenliğinizle bu gizli mektubu yazabilir ve Sevgililer Günü’nde ona aşkınızı bir kez daha itiraf edebilirsiniz. Bu set BuldumBuldum.com’da 15,90 TL’ye satılıyor.

Uçan Ateşli Kalpler
Gökyüzüne uçan kalp fenerleri…

Hep erkeklerden beklenen sürprizlerden birini bu kez siz yapın. Onun için göklere Uçan Ateşli Kalpler uçurun… Geleneksel olarak Çin ve Tayland kutlamalarında kullanılan bu uçan fenerler artık bizim hayatımıza görsel bir şölen olarak girdi. Bu kırmızı kalpli feneri sevgiliniz için yakıp uçurduğunuzda, aşkınızın parıldayan ifadesi 20 dakikaya kadar uçtuktan sonra bir yıldız gibi kayarak sönecek ve siz de bu sırada aşkınız için dilek tutabileceksiniz. Hem de yaklaşık 1.5 km'ye yakın yüksekliğe ulaşan feneriniz her yerden herkes tarafından görülebilecek. İnanın onu çok şaşırtacak ve mutlu edeceksiniz. 47,90 TL’ye satılan bu fenerler BuldumBuldum.com’da size bekliyor.

Karanlıkta Parlayan Aşk Zarları
Her yüzünde ayrı mesaj…

Sevgililer gününde aşkınızla biraz yaramaz biraz da heyecanlı bir oyun oynamak için ona karanlıkta parlayan fosforlu Aşk Zarları hediye edebilirsiniz. Her yüzünde farklı ve ateşli mesajlar bulunan, karanlıkta parlayan bu Love Dice zarlar ile çok eğleneceksiniz. Hatta bu eğlencenin hiç bitmemesini isteyeceksiniz. Aşk dolu görevleri bulunan bu zarları gündüz ışıkta tutun ki akşama karanlıkta parıl parıl parlasınlar. Bu heyecanlı hediye BuldumBuldum.com’da 6,90 TL’den satışa sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT