Sevginizi Boybeyi’nin Tutkulu Mücevherleri Anlatsın

Alışveriş Alışveriş Sevginizi Boybeyi’nin Tutkulu Mücevherleri Anlatsın

Tarihler: 07 Şubat 2012 Salı ~ 14 Şubat 2012 Salı

Firma: Boybeyi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 7, 2012 ~ Şub 14, 2012

Sevgililer Günü hediyesi unutulmaz olmalı, sevginizin büyüsünü sevgilinizin gözlerine yansıtmalı. Bu 14 Şubat’ta sevdiğinizi beklentilerinin de ötesinde bir hediyeyle şaşırtmak isterseniz, Boybeyi’nin bu güne özel tasarımları ilk tercihiniz olacak.

Boybeyi’nin 130 yıllık mücevher serüveninde sevgilinizin düşlerini gerçekleştiren, her parçası bir tutkunun hikayesi olan Sevgililer Günü özel koleksiyonunu hissetmenizi istiyoruz.

Geleneksel formların modern dokunuşlarla yorumlandığı koleksiyonun parçalarında, Boybeyi’nin kusursuz el işçiliği 4.boyut algısına yeni bir enerji katıyor. Kırmızı pembe gerçek doğal ve değerli taşlarla yaratılmış “Aşkın Yanan Ateşi” kolleksiyonunda sizlere derin ve muhteşem aşkı yaşatıyor…

Bu Sevgililer Günü’nde sevginizi Boybeyi’nin mücevher aşkıyla geçen 130 yıllık efsanesiyle yaratılmış, “Aşkın Yanan Ateşi” koleksiyonundan herhangi bir esere sahip olarak, hayallerini bir sihirbaz gibi sevgilinize yaşatabilirsiniz…

Boybeyi, Yaşamın huzur, sevinç, aşk, neşe, zevk ve dostlukla bezeli anlarını mücevherlerine yansıtıyor. Geleneği günümüze taşıyan Boybeyi, Kapalıçarşı’daki 4 mağazası, yine Kapalıçarşı’da bulunan antik mücevher ve obje aile müzesi ile Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’ndeki mağazasında sizleri sürprizleriyle heyecanlandırmaya devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT