Sevginizi Göstermenin En Tatlı Yolu Etiler Chicolatte

Alışveriş Alışveriş Sevginizi Göstermenin En Tatlı Yolu Etiler Chicolatte

Tarihler: 11 Şubat 2008 Pazartesi ~ 14 Şubat 2008 Perşembe

Firma: Etiler Chicolatte

Telefon: (212) 269 35 72-73

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 11, 2008 ~ Şub 14, 2008
SEVGİNİZİ GÖSTERMENİN EN TATLI YOLU ETİLER – CHICOLATTE
Etiler –Chicolatte’nin , Sevgililer Günü’ne özel hazırladığı çikolataları ile sevdiğinize küçük sürprizler yapabilirsiniz
Etiler-Chicolatte’nin bilinen hediye alışkanlıkların dışında sunduğu; kalpli çubuklar, kalp şeklinde kutulardaki çikolatalar ve bunların yanında sunulan kalpli mumlar gibi özel aksesuarlarla mutluluğunuza eşlik ediyor.
Etiler-Chicolatte’ye özel kalp formundaki küçük dolgulu çikolatalar, 14 Şubat’in en tatlı ifadesi olarak dikkat çekerken, sevgisini farklı şekilde dile getirmek isteyenlerin duygularına ortak oluyor.
Chicolatte-Etiler; karamelize sütlü, bütün fındıklı krokan kremalı, yoğun kakao aromalı bitter, kahve krema dolgulu beyaz çikolata, Antep fıstıklı, fındık parçalı dolgulu çikolata çeşitlerinin yanında draje, trufle çeşitleri ve çikolata kaplı lokumlar ile sizleri küçük bir lezzet yolculuğuna çıkarıyor.
Chicolatte, lezzeti sunumu ve kalitesiyle çikolatacılık ve ambalaj geleneği açısında zevk ve estetiği en üst seviye sunuyor.

CHİCOLATTE HAKKINDA…
Chicolatte, Halide Küpçü tarafından 2005 yılında kuruldu. Gana ve Fildişi sahillerinde yetişen ve dünyanın en kaliteli kakao çekirdekleriyle ortaya çıkan kakao ve kakao yağı, Chicolatte’ye kendine özgü tadını veren en önemli hammaddeyi oluşturuyor.
Chicolatte’nin kutuları ve hediyelik ürünleri ileri seviyede hijyenik şartlarda hazırlanıyor. Ürünlerin yanında bulunan bilgi kartlarında, kutu veya hediyelik eşya içindeki çikolatanın cinsi ve net ağırlık bilgisi de yazıyor.
Chicolatte; çikolata yemeyi seven, çikolatanın insana gerçekten mutluluk vereceğine inanan, küçük şeylerden mutlu olmasını bilenleri çikolata cennetine bekliyor.

CHICOLATTE - ETİLER
Tel (212) 269 35 72-73
www.chicolatte.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT