Sevginizi Simply Colors’la Gösterin!

Alışveriş Alışveriş Sevginizi Simply Colors’la Gösterin!

Tarihler: 29 Ocak 2010 Cuma ~ 14 Şubat 2010 Pazar

Firma: Simply Colors

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 29, 2010 ~ Şub 14, 2010

Eşsiz sevginin meyvesi; pembe yanakları, küçük yumuk elleri, pırıl pırıl gözleriyle koşulsuz sevgimizin simgeleri çocuklar... Uykusuz kalıp beşiğini salladığımız, diş çıkartırken huysuzluklarına katlandığımız, ilk adımı attıktan sonra tutamadığımız, adımızı söyledi diye çığlıklar attığımız, yaramazlıklarına rağmen her zaman tek ve en büyük aşklarımız, onlar...

“Sevgili” sözcüğü en çok onlara yakışır, onlarda anlam kazanır. Sevgimiz karşılığını onlarda bulur. Şimdi “sevgili” çoçuklara sevgimizi yazılı göstermenin zamanı! Biz simply colors olarak hazırız.

Sevginizi “sevgili” bebeğinizin t-shirtüne yazdığınız sevgi sözcükleriyle iletin.

“14 Şubat Sevgililer Günü” sadece aşıkların, sevgililerin günü olmaktan çoktan çıktı. Bugün sevgili eşinize de, arkadaşlarınıza da, küçük çocuklarınıza da sevginizi göstermenin günü artık 14 Şubat... Ne duruyorsunuz, hadi siz de bebeklerinize, çocuklarınıza, çevrenizdeki küçüklere sevginizi simply colors’ın renkleriyle gösterin. “14 Şubat Sevgililer Günü”nde sevginizi özgürce söyleyin! Sevgi bazen sözcüklerde yaşar. “Ekin’in ilk aşkı babası”, “Alya Loves Daddy”, “annem benim aşkitom”, “I’m aunt Belma’s Valentine”, “bugun değil hergün seni seviyorum” yada “sevgim tek hediyem” yazılı bir t-shirtle çocuklarımızın sevgililer gününü geçirmesinden daha güzel ne olabilir ki! ¬Bebek ve çocuklarınız, çocuklu dostlarınız, torunlarınız ya da yeğenleriniz için düşündüğünüz sevgi sözcüklerini belirleyerek www.simplycolors.com.tr ya da www.kolayrenkler.com adresini tıklamanız yeter!

İsterseniz Sevgililer Günü için hazırladığımız kalpli I Love t-shirtlerden birini kişiselleştirin, ister sloganlarımızdan birini seçin, isterseniz kendi sözcüklerinizle cümlenizi kendiniz oluşturun!

Anne olun, baba olun, teyze olun, dayı ya da anneane, dede ya da babaanne olun farketmez. Online mağazamızdan farklı renk ve modelde %100 pamuklu body, elbise, pijama takımı ve t-shirt`ten oluşan ürünlerimizin* üzerine sevgi sözcüklerinizi basalım ve en kısa sürede** size ulaştıralım.

Zaman akıp gidiyor, sevginizi göstermekte geç kalmayın!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT