Sevgiye, Sevgiliye, Sevgiliyle Kadehler Aşkla Doluyor

Alışveriş Alışveriş Sevgiye, Sevgiliye, Sevgiliyle Kadehler Aşkla Doluyor

Tarihler: 06 Şubat 2012 Pazartesi ~ 14 Şubat 2012 Salı

Firma: Mania Gurme

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 6, 2012 ~ Şub 14, 2012

Sevgiliniz, siz ve aşk dolu kadehleriniz romantik bir Sevgililer Günü kutlaması için yeter de artar bile. Keyfinizi taçlandırmak için Mania Gurme’nin proseccolar, köpüklüler, şampanya ve dünya şaraplarından dilediğinizi tercih edebilirsiniz.

Mania Gurme, Sevgililer Günü kutlamaları için proseccoları, şampanyaları ve dünya şarapları ile karşımıza çıkıyor. Siz de sevdiğiniz kişiyle baş başa geçireceğiniz bu değerli anlar için dilediğiniz alternatifi seçebilirsiniz.

Proseccolar kadınların favorisi
Kadınlar köpüklülerden vazgeçmiyor. İtalyan köpüklü şarabı Prosecco, Sevgililer Günü’nün en keyifli anlarında yanınızda oluyor. Üstelik Prosecco’lar hem geceler hem de gündüzlere yakışıyor. Son zamanların trendine uyacak olursanız uzun bir kahvaltıda birer kadeh prosecco içerek bunu daha neşeli hale getirebilirsiniz. Tabii bunun için 14 Şubat sabahını kendinize tatil ilan etmelisiniz…

Aşkınıza yakışan sosyetik şampanya: Armand de Brignac
Dünyanın şampanya alanındaki en prestijli dergisi olan ‘Fine Champange’ tarafından düzenlenen ‘kör tadım’ etkinliğinde 1.000 şampanya markası arasından sıyrılarak birinci seçilmeyi başaran Armand de Brignac, en seçkin bağlarda büyük özenle yetiştirilen üzümlerden elde edilen gerçek bir şaheser… Otoriteler ona ‘dünyanın en iyi şampanyası’ diyor… Zarif köpükleriyle dünya sosyetesinin kadehlerinde ışıldıyor. Bu özel gecede ise sizin ve sevgilinizin kadehlerinde ışıldamayı bekliyor.

‘’Pembe’’ gözlüklerinizi takın, gerçek blush’ın keyfini çıkarın
Beringer White Zinfandel, genç ve eğlenceli. Gerçek bir blush’dan beklendiği gibi hafif tatlı ve çok lezzetli. California Collection serisi ile Türkiye’de bulunan Beringer şarabı, Yeni Dünya şaraplarındaki trendin ülkemizdeki en beğenilen temsilcileri arasında yer alıyor. California White Zinfandel’i (Zinfandel Rose) ise serinin en gözde ürünü ve tam bir Sevgililer Günü içeceği.

Nicolas Feuillatte: Çok özel birine çok özel bir hediye…
Bunun için, Sevgililer Günü’nü şampanyalar eşliğinde kutlamak için Nicolas Feuillatte şampanyalarını da tercih edebilirsiniz. Nicolas Feuillatte Brut Reserva Particulare Rose, Fransa’nın en çok satılan şampanyalarından biri. Nicolas Feuillatte OneFour şampanyalar ise 20cl.’lik renkli şişeleriyle sevgilinize verebileceğiniz en güzel hediye!

İtalyan Rivetto, 2011’in en heyecan verici şaraplarından
Mania Gurme tarafından ithal edilen Rivetto Barolo Serralunga d’Alba 2006, şarap dünyasının prestijli dergisi Wine Spectator tarafından yılın en heyecan veren şaraplarının belirlendiği TOP 100 listesinde 16’ncı sırasında yer buluyor. Bu benzersiz şarap aşkınıza da ayrı bir heyecan katabilir.

Zarif İspanyol şarabı “Mar de Frades”
Albarino üzümünden üretilen İspanyol “Mar de Frades” aromatik zenginlik ve dirilik açısından pek çok şarabı geride bırakıyor. Elegant bir tazeliğe sahip olan “Mar de Frades”i rahatlıkla Sevgililer Günü keyfiniz için tercih edebilirsiniz.

Sevgililer günleri, evlilik yıldönümleri, doğum günleri, düğünler, mezuniyetler ve benzeri kutlamalara eşlik eden birbirinden leziz köpüklüler, şampanyalar ve dünya şarapları zengin çeşitleriyle Mania Gurme’de sevenlerini bekliyor.

Mania Gurme ve ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için: Telefon: 0212 296 33 50

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT