Seyahatlerde Boyun Ağrılarına Son!

Alışveriş Alışveriş Seyahatlerde Boyun Ağrılarına Son!

Tarihler: 04 Haziran 2009 Perşembe ~ 04 Temmuz 2009 Cumartesi

Firma: Othello

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 4, 2009 ~ Tem 4, 2009
Seyahatlerde Boyun Ağrılarına Son!
Uzun süren seyahatlerin en büyük kâbusu boyun ağrıları, artık tarihe karışıyor. Othello’nun Medi Mobile yastıkları ile seyahat esnasında boyun ve omuz bölgesindeki ağrılardan kurtuluyorsunuz. Yorucu seyahatler, OTHELLO Medi Mobile ile artık sağlıklı bir hale dönüşüyor…

Tatil heyecanı yavaş yavaş herkesi sarmaya başladı. Bir yandan tatlı bir koşuşturmayla seyahat çantanızı hazırlarken, diğer yandan da eksikleri tedarik etme telaşı içine giriyorsunuz. En büyük eksiğinizin ise, seyahatinizde boyun ve omuz bölgesinde oluşan boşlukları destekleyecek, rahat bir yastık olduğunu hiç düşündünüz mü? Othello’nun ortopedik tasarımlı Medi Mobile yastıkları tam da uzun seyahatleriniz için tasarlanmış çok özel bir ürün. Ülkemizde ‘Uyku Kültürü’ bilincinin oluşmasında öncü Maya Tekstil, seyahat esnasında boyun ve omuz bölgesinde meydana gelen ağrılarınıza çare oluyor. Othello, Medi Mobile yastıkları ile seyahat esnasında sizi sağlıklı uykuyla buluşturuyor.

Seyahatler güzel olduğu kadar yorucudur da. Bir taraftan boynunuz ağrırken, diğer taraftan da uyku ihtiyacınızı gidermek için başınızı nereye yaslayacağınızı bilemezsiniz. Othello’nun boyun anatomisine uyumlu Medi Mobile yastığı, seyahatlerinize hem keyif hem de konfor katıyor. Dünyada ilk defa NASA tarafından geliştirilen Viskoelastik teknolojisinin kullanıldığı Medi Mobile yastık, vücut ısısı ve ağırlığına göre şekil alıyor. Uyku süresince boyun ve omuz bölgesinde oluşan boşlukları tam olarak destekleyen Medi Mobile yastığın ana formu ise asla bozulmuyor. Medi Mobile yastık Viskoelastik teknolojisi sayesinde basıncı en aza indirerek kan dolaşımının düzenlenmesine ve eklem ağrılarının giderilmesine yardımcı oluyor. Boynu tamamen saran özel tasarımı ile boyun bölgesindeki tüm boşlukları dolduran Medi Mobile yastık, uzun seyahatlerin en iyi dostu.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT