Seyidoğlu Çikolata, 7´den 70´e Herkesin En Sevdiği Bayram İkramı

Alışveriş Alışveriş Seyidoğlu Çikolata, 7´den 70´e Herkesin En Sevdiği Bayram İkramı

Tarihler: 10 Kasım 2010 Çarşamba ~ 19 Kasım 2010 Cuma

Firma: Seyidoğlu

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 10, 2010 ~ Kas 19, 2010

Bayram vesilesiyle tüm aileyle, akrabalarla, dostlarla bir araya gelmek benzersiz bir keyif. Bu keyfi çikolata çeşitleriyle taçlandıran Seyidoğlu, bayram ziyaretine giderken götürmek ya da bayramlaşmaya gelen konuklara ikram etmek için farklı seçenekler sunuyor. Kurban Bayramı’nda da ağızlar önce Seyidoğlu Çikolata ile tatlanıyor, ardından geleneksel et yemekleriyle hazırlanmış sofralara geçiliyor.

Seyidoğlu çikolataları, 1952’den bu yana kaliteden ödün vermeyen lezzetiyle ve uygun fiyatıyla en güzel bayram hediyelikleri arasında yer alıyor. Seyidoğlu’nun, zengin ürün yelpazesindeki çikolata çeşitleri ambalajlarıyla da göz dolduruyor.

Lezzeti ve kalitesiyle küçük büyük herkesi cezbeden Seyidoğlu Çikolataları’nın bayram ziyaretlerine keyif katmasını istiyorsanız klasik ve ekspres mağazalarına uğramanız yeterli.

Fiyat:
700 gramlık paket 15,90 TL
900 gramlık paket 19,90 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT