Seyyarfile.com’dan 23 Nisan’a Özel “Çocuk Filesi”

Alışveriş Alışveriş Seyyarfile.com’dan 23 Nisan’a Özel “Çocuk Filesi”

Tarihler: 23 Nisan 2012 Pazartesi ~ 29 Nisan 2012 Pazar

Firma: Seyyarfile.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 23, 2012 ~ Nis 29, 2012

Şehirdeki evinizin köydeki bahçesi Seyyarfile.com, tüm şehirli çocuklar köy ürünlerinin tadına varabilsin diye, 23 Nisan’a özel bir Çocuk Filesi oluşturdu. Doğal ve taze ürün arayışındaki şehirli 5 arkadaşın ortak girişimiyle kurulan sitenin çocuklara bir sürprizi daha var. İçerisinde köy yumurtası, tahin, üzüm pekmezi, tarhana, patates, pırasa, havuç ve yayla elması gibi köy ürünleri ile taze sebze ve meyvelerin olduğu Çocuk Filesi, 23 Nisan haftası boyunca 62 TL yerine %35 indirimli olarak 40 TL’den satışa sunulacak.

Ege’deki pazarları tek tek gezerek her ürünü koklayıp tadına bakan ve en iyilerini seçen Seyyarfile.com kurucuları, 23 Nisan’a özel Çocuk Filesi oluşturdu. İçerisinde Türkiye’nin farklı bölgelerindeki yerel pazarlardan temin edilen doğal gıdaların bulunduğu bu özel file, özellikle şehirde yaşayan çocukların köy ürünleriyle tanışması için ideal. Üstelik Seyyarfile.com, Çocuk Filesi’ni 23 Nisan haftası boyunca %35 indirimle satışa sunuyor.

Gelişim çağındaki çocukların ihtiyaç duyabileceği gıdalar düşünülerek mevsim sebze ve meyveleri ile ev yapımı çeşitli köy ürünlerinden oluşan Çocuk Filesi’nin içerisinde köy yumurtası, tahin, pekmez, yeşil mercimek, bulgur, tarhana, patates, pırasa, havuç, muz ve elma yer alıyor. Türkiye’nin her yerinden sipariş verilebilen Seyyarfile.com’un 23 Nisan’a özel indirimli Çocuk Filesi’nden satın alarak, çocuklarınızı doğal köy ürünleriyle tanıştırmak için www.seyyarfile.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT