Seyyarfile.com’dan “Anne Filesi”

Alışveriş Alışveriş Seyyarfile.com’dan “Anne Filesi”

Tarihler: 04 Mayıs 2012 Cuma ~ 13 Mayıs 2012 Pazar

Firma: Seyyarfile.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 4, 2012 ~ May 13, 2012

Anneler Günü 2012

Doğal ve taze ürün arayışındaki şehirli 5 arkadaşın ortak girişimiyle kurulan Seyyarfile.com, Anneler Günü’ne özel farklı bir hediye seçeneği sunuyor…

Şehirdeki evinizin köydeki bahçesi Seyyarfile.com, o özel günde annelerine çocukluklarını hatırlatacak lezzetleri hediye etmek isteyenler için içerisinde dalından yeni koparılmış, toprağından yeni sökülmüş taptaze yiyeceklerin ve yöre insanının doğal yollardan hazırladığı ürünlerin yer aldığı “Anne Filesi” hazırladı. Anneler Günü’ne yönelik tasarlanan bu özel filede çilekten kuru üzüme, tarhanadan erişteye, peynir çeşitlerinden yoğurda, reçelden bitkisel çaylara ve sızma zeytinyağına kadar pek çok köy ürünü bir arada bulunuyor. www.seyyarfile.com adresinde satışa sunulan ve istenilen adrese, özel ambalajında teslim edilen Anne Filesi’nin fiyatı ise 100 TL.

Ege’deki pazarları tek tek gezerek her ürünü koklayıp tadına bakan ve en iyilerini seçen Seyyarfile.com kurucuları, Anneler Günü için, yerel pazarlardan temin ettikleri doğal gıdalar oluşan özel bir yiyecek filesi hazırladı. Özellikle doğal ve sağlıklı beslenmek isteyen, köy ürünlerine hasret kalan şehirli anneler düşünülerek hazırlanan Anne Filesi için Türkiye’nin her yerinden sipariş verilebiliyor. Eğer bu anlamlı günde alışılmışın dışına çıkarak ona farklı bir hediye almayı planlıyorsanız, annenizi mutlu edecek doğal lezzetler Seyyarfile.com’da sizi bekliyor.

Anne Filesi’nin içinde yok yok!

Seyyarfile.com’un “Anne Filesi”nin içinde; çilek, Yenipazar ayva reçeli, erişte, kuru incir, üzüm kurusu, tarhana, gün kurusu, süzme yoğurt, inek peyniri, Trabzon çeçil peyniri, boru tarçın, adaçayı, ıhlamur, papatya çayı, sızma zeytinyağı, iri Gemlik siyah zeytin bulunuyor. Mayıs ayı boyunca vitrinde kalacak olan Anne Filesi, 100 TL’den satılıyor ve kargo ücreti de alınmıyor. Seyyarfile.com’a, Türkiye’nin her yerinden sipariş verilebiliyor.

Bu özel günde annenize doğal köy ürünlerinden oluşan “Anne Filesi”ni hediye etmek için www.seyyarfile.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT