Shopamani ile Yılbaşı Alışverişini İstinyepark’ta Yap

Alışveriş Alışveriş Shopamani ile Yılbaşı Alışverişini İstinyepark’ta Yap

Tarihler: 20 Aralık 2011 Salı ~ 25 Aralık 2011 Pazar

Firma: Shopamani

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 20, 2011 ~ Ara 25, 2011

Shopamani ile Yilbaşı Alişverişini İstinyepark’ta Yap, Ece Sükan ile Unutulmayacak Bir Alişveriş Keyfi Kazan.

“Shopamani Smart Shopping Days”, kırkı aşkın katılımcı markadan çok özel ayrıcalıklar ve sürpriz hediyelerle yeni yıl öncesinde İstinyePark’ı sarsacak.

20-25 Aralık tarihlerinde Shopamani ile akıllı ve eğlenceli alışveriş, yılbaşı keyfine keyif katacak, harcarken kazandıracak. Aktif bir Shopamani üyesi olan Ece Sukan, Smart Shopping Days günleri boyunca en çok puan toplayan Shopamani üyesine eşlik ederek “styling” alışverişi yapacak.

Lokasyon bazlı duyuru platformu, alışveriş ve loyalty uygulaması Shopamani, “Smart Shopping Days” etkinliğinin yeni etabını 20-25 Aralık tarihlerinde, İstinyePark’ta düzenleyecek. “Smart Shopping Days”, yılbaşı alışverişinin tatlı telaşına keyif ve heyecan katacak, harcarken kazandıracak. Etkinlik süresince, akıllı telefonlarındaki Shopamani uygulamasını kullanarak en çok puan toplayanlar 4 kişi, 4 büyük ödülden birini kazanacak. Birinciyi Ece Sükan ile unutulmayacak bir alışveriş keyfi ve Que, Divarese ve Fabrika mağazalarında geçerli 2.000 TL hediye çeki bekliyor.

En çok puan toplayan diğer 3 kişiye ise birbirinden güzel ödüller var: -Voyage Belek Golf & Spa Resort’da 2 kişi 4 gece, her şey dahil rüya gibi bir tatil -Tatil.com’dan Uludağ MonteBaia Otel`de 2 kişi 3 gece tam pansiyon kış rüyası -playGo Wireless Audio System – Bilgisayarınızdan müzik dinlemenin en keyifli yolu. Amerika’dan sonra ilk defa Türkiye’de!

Puan toplamak için uygulamadaki tüm fonksiyonları mümkün olabildiğince çok kullanmak ve Shopamani’ye özel kampanyalardan yararlanarak alışveriş yapmak gerekiyor. Etkinliğe katılmak için gereken Shopamani uygulaması, iPhone App Store ve Android Market’den ücretsiz indirilebiliyor. Shopamani’ye özel kampanyalardan yararlanmak için Shopamani üyelerinin telefonları ile uygulamayı kullanarak kampanyayı düzenleyen markanın QR kodunu taramaları yeterli. Bu işlem sonucunda telefona o markanın kampanya kupası yükleniyor.

Üyeler, mağazanın kasasındaki personele telefonlarındaki marka kupasını göstererek kampanyadan yararlanabiliyorlar. Etkinliğe katılanlar Shopamani’ye özel kampanyalardan yararlanmanın yanı sıra, QR kodlarda gizli yüzlerce sürpriz hediyelerden de kazanma şansına sahip olacaklar. Üstelik kazandıkları hediyeleri kendileri alabilecekleri gibi telefonları üzerinden arkadaşlarına hediye edebilecek ya da bir başka hediye sahibi ile değiştirebilecekler. Shopamani’ye özel kampanyaların sosyal medyada paylaşımı, arkadaşları davet etme, hediye gönderimi ve alışveriş yapmak, en çok Shopamani puanı kazandıran işlemler olarak öne çıkıyor.

Markaların QR kodları etkinlik boyunca hem İstinyePark’daki Shopamani standından, hem katılan markaların kendi mağaza vitrinlerinden, hem de mağazalarda bulunacak Smart Shopping Days flyer’larından taranabilecek. Ayrıca, tüm QR kodlar Facebook’ta Shopamani sayfasında da yer alacak. Böylece üyeler bilgisayar ekranlarından da ilgilendikleri kampanyaların QR kodlarını tarayarak etkinliğe hazır olarak gidebilecekler. “Smart Shopping Days” ile ilgili tüm detaylar için www.facebook.com/Shopamani

Sanal Alışveriş Arkadaşı

Shopamani, sanal alışveriş arkadaşı olarak tanımlanabilir. Alışverişi ve hayatı kolaylaştıran, kişileri tercihleri, ihtiyaçları ve bulundukları lokasyon doğrultusunda favori markaları ile buluşturan, yakın çevrelerindeki ilgilenebilecekleri duyuru ve fırsatları kendilerine ulaştıran bir uygulama olan Shopamani, aynı zamanda kartsız bir loyalty platformu.

Üyeler, Facebook ve Twitter hesapları ile entegre de kullanılabilen Shopamani uygulaması üzerinden gelen duyuruları sosyal medyada paylaşabiliyor, kazandıkları hediyeleri networkleri içerisinde arkadaşlarına gönderebiliyor ve bütün bu kullanımlarından ekstra puan kazanabiliyorlar. Bu puanlar, daha sonra onlara hediyeler ve çeşitli statüler kazandırıyor. Her ayın statü sahiplerini de çeşitli sürpriz ayrıcalıklar bekliyor. Örneğin, İstanbul Ayakkabı Kraliçesi`ne o ayın ayakkabı sponsoru markanın istediği bir mağazasında, kendisine özel bir alışveriş deneyimi sunuluyor.

Uygulamanın yüklenebileceği bir cep telefonuna sahip olmayanlar shopamaniweb.com üzerinden de Shopamani duyurularını takip edebilirler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT