Shopamani Smart Shopping Days

Alışveriş Alışveriş Shopamani Smart Shopping Days

Tarihler: 28 Ekim 2011 Cuma ~ 29 Ekim 2011 Cumartesi

Firma: Kanyon AVM

Adres: Büyükdere Cad. No:185 Levent, İstanbul Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 353 53 50

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 28, 2011 ~ Eki 29, 2011

Shopamani ile akıllı alışveriş heyecanı devam ediyor. İlk “Shopamani Smart Shopping Days” 28-29 Ekim tarihlerinde İstanbul’da Kanyon’da gerçekleştirilecek.

Konum tabanlı indirimli alışveriş uygulaması olan Shopamani, “Smart Shopping Days” etkinliğinin ilkini 28-29 Ekim tarihlerinde, Kanyon’da çeşitli markaların katılımıyla düzenleyecek.

“Smart Shopping Days” etkinliği, Shopamani üyelerine Facebook ve Twitter üzerinden ve etkinliğe katılan firmalar tarafından yapılacak e-posta gönderimleri ile duyuruluyor. Akıllı alışveriş tutkunları, Shopamani standına gelerek yararlanmak istedikleri kampanyayı düzenleyen markanın barkodunu, Shopamani uygulamasını kullanarak tarayacak. Bu işlem sonucunda telefona o markanın kupası yüklenecek. Markanın mağazasına giden Shopamani kullanıcısı, kasada telefonundaki marka kupasını göstererek Shopamani üyelerine özel kampanyadan yararlanacak.

Bu iki gün boyunca uygulamayı en çok kullanan ve en fazla sayıda kampanyadan yararlanan üç kişiye katılımcı markalardan hediyeler verilecek. Etkinliğe katılan markalar Divarese, Steve Madden Sony, Kent Optik, Karınca, Gap Kids, babyGap, Banana Republic, Adidas, Vero Moda, Habitat, D&R, L’Occitane, Eczane Kanyon, Organix saç ürünleri ve Supersmile diş macunları, Mandarina Duck, Kitchenette .

Sanal Alışveriş Arkadaşı

Shopamani, sanal alışveriş arkadaşı olarak tanımlanabilir. Alışverişi ve hayatı kolaylaştıran, kullanıcının ihtiyaçları doğrultusunda yakın çevresindeki indirim fırsatlarını kendisine bildiren bir uygulama olan Shopamani, haber vermenin yanı sıra puan ve kupa ödül sistemi ve mağaza içi uygulamaları ile alışverişi bol kazançlı, interaktif ve eğlenceli hale getiriyor. Kullanıcılar Shopamani’yi Facebook ve Twitter hesapları ile de entegre ederek beğendikleri duyuruları sosyal paylaşım siteleri üzerinden çevrelerine duyurarak da ekstra puan kazanabiliyorlar. Bu puanlar, daha sonra onlara hediyeler ve çeşitli statüler kazandırıyor. Her ayın statü sahiplerini de çeşitli sürpriz ayrıcalıklar bekliyor.

Örneğin İstanbul Ayakkabı Kraliçesi’ne o ayın ayakkabı sponsoru markanın istediği bir mağazasında, kendisine özel bir alışveriş deneyimi sunuluyor. Uygulamanın yüklenebileceği bir cep telefonuna sahip olmayanlar, shopamaniweb.com üzerinden de duyurulara ulaşabiliyorlar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT