Shopping Fest Coşkusunu FLO ve Polaris’te Rengarenk Yaşayın

Alışveriş Alışveriş Shopping Fest Coşkusunu FLO ve Polaris’te Rengarenk Yaşayın

Tarihler: 29 Mayıs 2012 Salı ~ 29 Haziran 2012 Cuma

Firma: FLO - Polaris

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 29, 2012 ~ Haz 29, 2012

FLO ve Polaris’ten Shopping Fest’e özel kampanya Herkese ikinci ürün yüzde 50 indirimli

Türkiye’nin en büyük ayakkabı mağazalar zinciri FLO ve Polaris, festival coşkusunu tüm canlılığı, enerjisi ve renkleriyle yaşatmak üzere Shopping Fest’te mağazalarının kapılarını özel kampanya ile açıyor.

Yüz binlerce ziyaretçinin ağırlanacağı, İstanbul ve Ankara’yı bir alışveriş ve eğlence merkezine dönüştürecek olan İstanbul ve Ankara Shopping Fest için geri sayım başladı. Türkiye’nin en büyük ayakkabı mağazalar zinciri FLO ve Polaris ise festival coşkusunu indirim kampanyası ile taçlandırıyor.

Bu muhteşem festival boyunca sürecek olan FLO ve Polaris’in özel indirim kampanyasında; bir ürün alan herkes, ikinci ürüne yüzde 50 indirimli sahip olacak. 20 gün boyunca FLO ve Polaris mağazalarında hem indirimli hem de kaliteli alışveriş yapmak mümkün. İkinci ürüne yüzde 50 indirim kampanyası Shopping Fest süresince FLO ve Polaris’in Türkiye’deki tüm mağazalarında geçerli olacak.

Moda, kalite ve uygun fiyat avantajını bir arada sunan FLO ve Polaris’in yeni sezona damgasını vuran birbirinden şık ve rahat çeşitleri arasında seçim yapmakta zorlanacaksınız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT