Sıcacık ve Aromalı Bir Armağan: Sıcak Çoraplar

Alışveriş Alışveriş Sıcacık ve Aromalı Bir Armağan: Sıcak Çoraplar

Tarihler: 29 Aralık 2009 Salı ~ 29 Ocak 2010 Cuma

Firma: buldumbuldum.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 29, 2009 ~ Oca 29, 2010
Soğuk ve karlı kış günlerinin en iyi dostu sıcacık bir çorap ve enfes bir kahvedir. Kış mevsiminde bu keyfe eşlik edecek özel bir ürün arayanlara buldumbuldum.com, sıcacık bir çözüm sunuyor. Mikrodalga fırında ısıtıldıktan sonra giyilen Sıcak Çoraplar, üşümekten dert yanan sevdikleriniz için en kullanışlı hediye. 49,9 TL fiyatla satışa sunulan bu çorapların leziz aromalı kokuları eşliğinde sıcacık kahveler yudumlanarak soğuk havaların keyfi çıkartılabilir.

Soğuk kış günlerinin en iyi dostu sıcacık çoraplardır. Fakat çoğu zaman ayakları ısıtan doğru çoraplar bulunamayabilir. Kışın üşümekten dert yanan sevdikleri için bir armağan arayanlar, buldumbuldum.com ile müthiş bir fırsata sahipler. Mikrodalga fırında ısıtıldıktan sonra giyilen ve birbirinden enfes aromalı kokulara sahip olan Sıcak Çoraplar, 49,9 TL fiyatla buldumbuldum.com’da sahiplerini bekliyor.

Sıcak Çoraplar’ın birçok modeli mevcut. Pofuduk modellerin sadece buğday keseleri ısıtılıp ürünün içine yerleştiriliyor. Diğer modellerde ise ürün tümden mikrodalga fırının içinde ısıtılıyor. Üstelik bu çoraplar, ayaklardaki eklem ağrılarını hafifletmeye ve kan dolaşımını hızlandırmaya da yardımcı oluyor. Sıcak Çoraplar’ın avantajları bunlarla da sınırlı kalmıyor. Sıcak Çoraplar’dan saf esanslı yağların yaydığı keyif veren bir koku yayılıyor, bu sayede ayaklara rahatlatıcı küçük bir terapi uygulanmış oluyor. Sıcak Çoraplar’ın aroması, gün içinde biriken stresi ve kırılganlığı atmaya yardımcı oluyor. Tam 6 farklı model ve 5 farklı esans seçeneğine sahip olan Sıcak Çoraplar, 43’e kadar olan ayak numaraları için tek boy olarak buldumbuldum.com’da satışa sunuluyor. Sıcak Çoraplar’ın Benekli (biberiye, çam, limon), Pembe (gül, çiçek yağı, lavanta), Mor Lavanta (lavanta), Mavi (biberiye, misket limonu, lavanta), Pofuduk Pembe (çilek, vanilya) ve Pofuduk Mor (çilek, vanilya) modelleri bulunuyor.

Sıcak Çoraplar’ın yüzeyleri nemli bir sünger ya da kuru bir fırçayla temizlenebiliyor. Ürünün bütün halde suya daldırılmaması gerekiyor. İç kısımdaki buğday kesesi çıkartıldıktan sonra ürün elde ılık suyla yıkanabiliyor. Sıcak Çoraplar, buğday içerdiğinden buğdaya karşı alerjisi olanlar için uygun bir ürün değildir. Hamilelik esnasında kullanım için ise önce doktora danışmak gerekiyor.

Hayata renk katacak en ilginç ürünleri müşterilerine sunan buldumbuldum.com, bu ürünüyle de tasarım dünyasına yenilikler katıyor. Birçok konuda en farklı çözümleri renkli ürünlerle sağlayan buldumbuldum.com, hediye alternatiflerindeki yeniliklerine hız kesmeden devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT