Siemens Klimalarla Derin Bir Nefes Alın

Alışveriş Alışveriş Siemens Klimalarla Derin Bir Nefes Alın

Tarihler: 23 Mayıs 2011 Pazartesi ~ 23 Haziran 2011 Perşembe

Firma: Siemens

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 23, 2011 ~ Haz 23, 2011

Siemens’in “Inverter” teknolojisine sahip yeni Süper DC,Exclusıve DC, Comfort DC Inverter, Silver İyon ve Bio klimaları üst düzeyde enerji tasarrufu, yüksek konfor ve performans sunuyor. İyonizer teknolojisi ile vücudu canlı ve uyanık tutan bir atmosferin oluşmasını sağlayan klimalar ısı eşitleme, takip et tuşu, iki yönlü üfleme gibi birçok özellik ile hayatı kolaylaştırıyor, güzelleştiriyor.

Siemens’in yüksek tasarruf ve konforu bir araya getiren klimaları yaz aylarının yeni güzel geçmesini sağlayacak. Yeni Siemens S1ZMA/l09910, S1ZMA/l12910 Super DC Inventer, S1ZMA/l12906, S1ZMA/l18906 Exclusive DC Inventer, S1ZMA/l12904, S1ZMA/l18904, S1ZMA/l24904 Comfort DC Inventer, S1ZMA/l09750, SZ1MA/l12750, S1ZMA/l18750, S1ZMA/124750 Silver İyon ve S1ZMA/l09602, S1ZMA/l12602, S1ZMA/l18602, S1ZMA/l24602 Bio klimaları yaz mevsiminin en gözde ürünleri olmaya aday.

Siemens klimaların sahip olduğu Inverter teknolojisinde oda ısısının sabit tutulması için klimalardaki kompresörlerin sürekli devreye girip çıkması önleniyor. Böylelikle her defasında gereksiz enerji harcanmasının önüne geçilirken, sessiz çalışma performansı sayesinde üstün konfor elde ediliyor.

Inverter teknolojisinde dış ünitenin içindeki kompresör soğutucu gazın sıkıştırılma hızını değiştirerek ayarlanan ısıyı sabit tutuyor. Bu, kompresörün içindeki motorun dönüş hızı değiştirilerek sağlanıyor. Motorun dönüş hızı kontrolü, geniş bir aralıkta gerilimin frekansı ile oynanarak sağlandığından Inverter kontrollü klima modelleri sadece enerjiyi verimli kullanmak ve sessiz çalışmakla kalmıyor, aynı zamanda çok hassas bir ısı kontrolü de sunuyor.

Konfor ve Yüksek Enerji Tasarrufu İçin Super DC Inventer

Siemens’in tüm klimalarında olduğu gibi DC Inverter modelleri de A enerji sınıfında bulunuyor. Super DC Inventer modeller ise A enerji performansı şartlarını karşılıyor. Siemens Super DC Inventer klimalar kullanıcının kendini konforlu hissedebileceği oda ısısına en kısa sürede ulaşıyor. Ayarlanan ısıya ulaşıldıktan sonra asgari salınımlarla ısı sabit tutuluyor.

İyonizer Plus Teknolojisi ile Evlere Orman Havası Geliyor

Siemens inverter klimalar iyonizer (iyonlaştırıcı) plus sistemi sayesinde pozitif ve negatif iyon molekülleri üreterek yüksek bir enerjinin ortaya çıkmasını, böylelikle bakterilerin yok edilmesini sağlıyor. Sistemin sigara dumanı, polen, virüs ve bakterileri temizlemesi ile ortam canlı, enerjik ve ferah bir havaya kavuşuyor. Siemens klimalar ayrıca filtreleme kademeleri sayesinde ortama temizlenmiş ve sağlıklı bir hava veriyor. Bio filtre biyolojik enzimler ve Hepa filtreden oluşuyor.

Yaşam Kalitesini Yükselten Donanım

Siemens klimalarda bulunan “ısı eşitleme sistemi”, zemin ile tavan arasındaki ısı farklılığını ölçerek bu farkı ortadan kaldırıyor, ısının ortama eşit bir şekilde yayılmasını sağlıyor. “Takip et” fonksiyonda da akıllı kumanda bulunduğu yerin ısısını hissederek klima ile sürekli kızılötesi ışın aracılığı ile 7- 8 metreye kadar temas sağlıyor. “İki yönlü üfleme” teknolojisi ile cihaz soğutmada soğuk havayı yukarı doğru, ısıtmada ise sıcak havayı yere doğru üfleyerek mekanın alt ve üst kısımlarındaki ısı farklılıklarını ortadan kaldırıyor.

“Otomatik iç ünite temizleme” özelliğinde soğutma işleminin sonunda, iç ünite fanı otomatik olarak iç ünitedeki ısı plakalarını 16 dakika boyunca temizliyor ve kuru kalmasını sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT