Siemens Küçük Ev Aletlerinin Sunduğu Konfor İle Tanışmak Her Kadının Hakkı

Alışveriş Alışveriş Siemens Küçük Ev Aletlerinin Sunduğu Konfor İle Tanışmak Her Kadının Hakkı

Tarihler: 04 Mart 2011 Cuma ~ 04 Nisan 2011 Pazartesi

Firma: Siemens

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 4, 2011 ~ Nis 4, 2011

Siemens Ev Aletleri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde tüm kadınları, “Gelecek evinizde” sloganı ile sunduğu, hayatı daha konforlu hale getiren ve kolaylaştıran küçük ev aletleri ile tanışmaya çağırıyor. Ekmek kızartma makinesinden kahve makinesine, elektrik süpürgesinden el blender setine uzanan geniş bir yelpazedeki Siemens küçük ev aletleri, ev hayatının önemli yardımcılarının başında geliyor. Siemens’in tasarım ve ileri teknolojiyi buluşturan küçük ev aletleri ile tanışmak için Kadınlar Günü, kaçırılmayacak bir fırsat.

Siemens Ev Aletleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde hayatına kolaylık ve konfor katmak isteyen tüm kadınları, ileri teknoloji ve estetik tasarımı bir araya getiren küçük ev aletleri ile tanışmaya davet ediyor.

Siemens VSZ6XTRM Elektrik Süpürgesi, Performansta Sınırları Zorluyor
Titanyum gümüş renkli Siemens VSZ6XTRM extreme power elektrik süpürgesi , bugüne kadar geliştirilen en iyi kompresör motoruna sahip. Büyük pervaneleri sayesinde 45.000 devir/dakika dönebiliyor, böylece diğer motorlu süpürgelerden daha çok hava taşıyabiliyor.

Sonuç olarak en yüksek hava akış miktarına sahip üstün elektrikli süpürgesi Siemens VSZ6XTRM, hava debisini 50 litreye kadar çıkararak en yüksek toz alım kapasitesine ulaşıyor. Siemens Z6.0 XTRM, 1800 watt saniyede 50 litre hava ve toz çekme özelliği ile mükemmel temizlik ve hijyen sağlıyor. XTRM elektrik süpürgesinin yüzde 35’lere varan oranlarda enerji tasarrufu sağlaması bir diğer üstün özelliğini oluşturuyor.

Evde Kahve Keyfi Yaşamak İçin
Siemens EQ.7, profesyonel bir barista gibi her fincanı aynı özen ile dolduran aromaWhirl sistemi sayesinde espressolarda en mükemmel aroma elde edilebiliyor. Böylece fincana daha çok çekirdek tadı getiren ve her fincanda mükemmel lezzet, kusursuz krema sunan EQ.7, damakta son enfes yudumdan çok sonra bile hafızalarda kalan bir tat bırakıyor.

Tek tuşla sonsuz kahve seçenekleri sunan yeni EQ.7 Siemens otomatik kahve ve espresso makinesi, fincanların yerini bile değiştirmeden, tek tuşla istenen her türlü kahve, espresso, cappuccino, latte, latte macchiato gibi seçenekleri hazırlama imkanı sunuyor. EQ.7’nin özel süt köpürtme başlığı da, bulaşık makinesinde yıkanabiliyor. Isıya karşı yalıtımlı ekstra süt haznesi, makinenin sürekli olarak temiz ve hijyenik kalmasını sağlıyor, gün içinde kullanılan sütü saatlerce taze ve serin saklıyor.

Hem Konforlu, Hem Güvenli Bir Çay Deneyimi
Modern ve şık bir tasarıma sahip olan teaSense çay makinesi, tek tuşla kolay kullanım özelliğine sahip. Siemens TA60100 teaSense çay makinesi, “sensörlü sıcak tutma sistemi” sayesinde suyun kaynama noktasından demleme noktasına geldiğini otomatik olarak hissediyor ve kendiliğinden demleme moduna geçiyor.

Çaydanlığa yeniden soğuk su ilave edildiğinde, cihaz otomatik olarak kaynama moduna, sonrasında demleme moduna geçiyor. Siemens TA60100 teaSense çay makinesi iki saat hiç kullanılmadığında otomatik olarak kapanıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT