Siemens Lowfrost Soğutucular A++ ve A+++ Enerji Sınıfı ile Fark Yaratıyor

Alışveriş Alışveriş Siemens Lowfrost Soğutucular A++ ve A+++ Enerji Sınıfı ile Fark Yaratıyor

Tarihler: 17 Mayıs 2012 Perşembe ~ 17 Temmuz 2012 Salı

Firma: Siemens

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 17, 2012 ~ Tem 17, 2012

Siemens Ev Aletleri üst düzeyde enerji tasarrufu, tazelik, esnek kullanım ve estetik tasarımı bir araya getiren yeni Siemens çift kapılı soğutucularını piyasaya sundu. A++ ve A+++ enerji sınıfındaki Siemens lowFrost soğutucular, daha fazla tazelik ve kullanım kolaylığı sunan yenilikçi özellikleri ile dikkat çekiyor.

Geleceğin teknolojisi ile hayata değer katan Siemens’in yeni soğutucuları, enerji tasarrufunda çıtayı biraz daha yükseltiyor. Konfor, tazelik ve estetik sunan yenilikçi özelliklerinin yanı sıra yeni Siemens çift kapılı soğutucular (KD58VAL30N, KD58VVW30N, KD47VVW30N, KD43VVW30N, KG58EAL30N,KG 58 EAW 40 N ve KG58EAW30N) 60 ve 70 cm derinlik seçeneklerinde A++ ve A+++ sınıfı enerji tüketim değerleri ile dikkat çekiyor.

Yeni Siemens çift kapılı lowFrost soğutucular, yiyeceklere mükemmel tazelik sağlayan özellikleri ile ön plana çıkıyor. Buz oluşumunu büyük ölçüde düşürdüğü için çift kapılı buzdolaplarında çok daha seyrek buz çözme işlemine gerek duyulmasını ve enerji tüketiminin sabit kalmasını sağlayan lowFrost özelliği defrost ihtiyacını klasik çift kapılı ürünlere göre çok azaltıyor, drenaj desteği sayesinde ise defrost işlemi daha kolay ve daha kısa sürede gerçekleştirilebiliyor. Evaparatörün dondurucu bölümünün dışına sarılması sayesinde buzlanma çok daha az ve seyrek gerçekleşiyor, ayrıca buzlanma homojen olarak dağıldığından buz öbeklerinin oluşması engelleniyor.

Yeni Siemens lowFrost soğutucuların tam elektronik kontrol özelliği ile kullanıcının dolap içinde tercih ettiği ısı net ve kesin olarak ayarlanabiliyor. lowFrost dolaplardaki sensörler dolabın içerisinde ayarlanan ısının sabit kalması sağlıyor.

Soğutuculardaki çift çevrim sayesinde dolabın soğutucu ve dondurucu bölümleri birbirinden bağımsız olarak çalıştırılabiliyor. Soğuk bir ortamda soğutucu bölümün ekstra çalışmasına ihtiyaç duyulmasa bile, dondurucu bölümü ayarlanmış olan sıcaklığa göre çalışmaya devam ediyor.

Cihazın elektronik kontrol mekanizması sayesinde crisperBox bölümünde meyve ve sebzeler daha uzun süre taze kalırken, soğutucunun genel ortamından 2- 3 derece daha soğuk olan coolBox chillerSafe bölümlerinde et ve balık gibi gıdalar iki kat daha uzun süre güvenle saklanabiliyor. Soğutucunun kolay defrost özelliği de hayata daha fazla konfor katıyor.

Cihazın şık touchControl paneli. soğutucunun ısı ayarlarının yapılmasını ve gözlemlenmesini çok kolay bir hale getiriyor. Dondurucu ve soğutucu ayarları ayrı olarak kolaylıkla yapılabiliyor. Tatil Modu özelliği aktive edildiğinde soğutucu kısmının ısısı 14 derece, dondurucu kısmının ısısı ise -18 dereceye sabitleniyor, böylece dondurulmuş gıdalar güvenle muhafaza edilirken, soğutucu içinde enerji boşa harcanmamış oluyor.

flexShelf özelliği sayesinde, soğutucunun iç kısmı ihtiyaca göre düzenlenebiliyor. flexShelf raflar iki ayrı parçadan oluşuyor. Üstte, sert camdan yapılmış bir raf, hemen altında metal bir raf yer alıyor. Gerektiğinde, metal raf kolayca aşağıya çekilerek şişe, peynir tabağı veya tepsi koymak için yer açılabiliyor. Yere ihtiyaç yoksa, metal raf cam rafa yükseltilip alttaki raf için daha fazla yükseklik sağlanabiliyor. Fonksiyonel genişletilebilen çekmece özelliği sayesinde, çekmeceler tamamen çekilebiliyor. Böylece, saklanan yiyecekler için daha iyi bir görüş açısı sağlanıyor ve buzdolabını doldurup boşaltmak sorun olmaktan çıkıyor.

Kapaktaki, süt ve süt ürünlerine ayrılan yeni bölüm iç hacmin fonksiyonelliğini artırırken, kolay ulaşılan ve esnek raflar ile daha geniş sebzelik, soğutucunun kullanım kolaylığı sunan diğer önemli özellikleri arasında yer alıyor. Kolaylıkla 21 cm’e kadar yükseltilebilen easylift raflar soğutucuya yüksek şişelerin yerleştirilmesini olanaklı hale getiriyor.

Cam rafların altında, istendiği zaman çıkarılabilen özel bölme, soğutucunun kullanım alanını da genişletiyor. Şeffaf sebzelik, içindeki gıdaların tüm tazeliği ile her zaman görülebilmesini sağlıyor. Buzdolaplarının her noktasına ışık tutan yeni LED aydınlatma sistemi yiyecekler için mükemmel aydınlatma sağlayarak daha fazla kullanım kolaylığı sunuyor ve dolabın iç dizaynını güzelleştiriyor.

Modern, düz bir tasarımla zarif ve estetik bir görünüm kazanan soğutucu, şık iç ve dış tasarım detayları ile mutfakların havasını değiştiriyor. Cam raflardaki krom detay, soğutucunun dış cephesindeki ince tasarım anlayışını içe taşırken, kolayca ulaşılabilen kontrol paneli soğutucu ile tam bir bütünlük sergiliyor. inox görünümlü ya da beyaz renk seçenekleri ile yeni Siemens çift kapılı soğutucu her mutfağa uyum gösteriyor.

Siemens Çağrı Merkezi: 444 66 88 www.siemens-home.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT