Siemens Yeni Nesil İndüksiyonlu Ocakla Ramazan Sofralarına Lezzet Geliyor

Alışveriş Alışveriş Siemens Yeni Nesil İndüksiyonlu Ocakla Ramazan Sofralarına Lezzet Geliyor

Tarihler: 27 Temmuz 2011 Çarşamba ~ 29 Ağustos 2011 Pazartesi

Firma: Siemens

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 27, 2011 ~ Ağu 29, 2011

Bu yıl en güzel, en lezzetli Ramazan sofralarını hazırlamak isteyenlerin mutfaklardaki yardımcısı Siemens yeni nesil indüksiyonlu ocakları olacak. Siemens Ev Aletleri’nin EH611TA16E , EH651TF11E, EH 875ML11E ve EH 675 TE11E model indüksiyonlu ocakları hız, hijyen, kolay temizleme, estetik ve enerji verimliliği sağlayan özellikleri ile Ramazan hazırlıklarındaki yerini alıyor. Yeni indüksiyonlu ocak kolay kumanda ve temizlik gibi konfor sunan özelliklerinin yanı sıra gazlı ocaklara göre yüzde 40’lara varan enerji tasarrufu sağlaması ile dikkat çekiyor. Siemens indüksiyonlu ocaklarla mutfaklarda yeni bir deneyim başlatmak için Ramazan önemli bir fırsat sunuyor.

Ramazan sofraları hazırlamanın keyfi bu yıl, Siemens Ev Aletleri’nin sunduğu yeni nesil indüksiyonlu ocaklar sayesinde doyasıya yaşanacak. Siemens Ev Aletleri’nin ileri teknolojiyi estetik tasarım ile bir araya getiren ankastre ürünleri arasında yerini alan EH611TA16E , EH651TF11E, EH 875ML11E ve EH 675 TE11E model indüksiyonlu ocaklar, yüksek verim ve konfor sağlayan özellikleri, estetik çizgileri ile dikkat çekiyor.

Isıtma şekline radikal bir değişim getiren Siemens’in indüksiyonlu ocaklarda tabanda bulunan özel manyetik alan, tencereyi algılayarak sadece tencerenin tabanını ısıtıyor. Tencerenin etrafındaki bölüm ısınmıyor. Bu sayede indüksiyonlu pişirme yöntemi, diğer pişirme yöntemlerine göre birçok avantaj sunuyor. Ocak gözü yerine doğrudan tencere ısındığı için ısı kaybı olmuyor, böylelikle diğer pişirme yöntemlerine göre daha fazla enerji verimi elde ediliyor. Bu özellik ile yemek pişirmenin yanı sıra yağda kızartma için de daha kısa süre gerekiyor.

Siemens indüksiyonlu ocaklardaki, tabandaki özel manyetik alan sayesinde ısı sadece tencere tabanında oluşuyor. 2 litre suyun ısınması gazlı ocaklarda 8 dakikayı bulurken bu süre indüksiyonlu ocaklardaki powerBooster özelliği ile 4 dakikaya kadar düşüyor.

İndüksiyonlu ocaklar ayrıca hijyen ve kolay temizleme özellikleri ile de dikkat çekiyor. Siemens’in indüksiyonlu ocaklarında tencerenin dışında kalan ocak yüzeyi ısınmadığından ocak yüzeyine sıçrayan, taşan yemek artıkları yanmıyor ve yüzeye yapışmıyor. Böyle durumlarda ocak bir bezle silinerek kolayca temizleniyor.

Ayrıca taştığında veya sıçradığında cam seramik yüzeylerde görsel olarak kalıcı sorunlar bırakabilen şeker, süt gibi maddeler indüksiyonlu ocaklarda sorun olmaktan çıkıyor. SensorTouch kumandası, dakika uyarıcısı (Timer), dijital göstergesi ile gibi fonksiyonlar indüksiyonlu ocağın sunduğu konforu artırıyor.

Güvenlik ön planda
Çocuk emniyet tuşu, kendi kendine kapanma özelliklerinin yanı sıra, ısının manyetik alan sayesinde sadece tencereyi ısıtmasıyla, ocak yüzeyinin ısınmaması sağlanıyor. Böylece Mutfakta yemek yaparken oluşabilecek muhtemel kazalar indüksiyonlu ocağın güvenlik donanımı sayesinde önleniyor.

Kullanımı artıyor
Özellikle yemek alanında söz sahibi Fransa, İtalya ve İspanya gibi Akdeniz kültürüne sahip ülkelerde yaygınlaşan indüksiyonlu ocaklar, diğer ülkelerde de şıklık ve kullanışlılığa önem veren kullanıcılar tarafından sıkça tercih edilmeye başladı. Tüketici tercihinde indüksiyonlu ocakların ekonomik olması, gazlı ocaktan daha hızlı pişirilebilmesi, estetik görüntüsü, kolay temizlenmesi, güvenli ve kolay kullanım özellikleri önemli bir rol üstleniyor. Siemens Ev Aletleri, indüksiyon deneyiminin daha fazla mutfakta yaşanmasını sağlamak amacıyla yeni ve uygun fiyatlı ürünler sunmaya devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT