Siemens’ten Mutfaklarda Yıllarca Sürecek Güzellikle Tanışma Fırsatı Sürüyor

Alışveriş Alışveriş Siemens’ten Mutfaklarda Yıllarca Sürecek Güzellikle Tanışma Fırsatı Sürüyor

Tarihler: 06 Ocak 2011 Perşembe ~ 31 Ocak 2011 Pazartesi

Firma: Siemens

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 6, 2011 ~ Oca 31, 2011

Ergonomik, estetik, teknolojik ve konforlu ankastre modelleriyle geleceğin kapılarını aralayan Siemens Ev Aletleri, yeni yılda mutfaklarında yenilik yapmak isteyenlere ankastre ürünlerde cazip fırsatlar sunuyor.

Sadece Türkiye’de değil, dünyada da ankastre ürün pazarının lideri olan ve Türkiye`nin en yetkin satış ve servis ağı ile en geniş ankastre ürün yelpazesine sahip markası Siemens’in ankastre ürünleri için indirim ve taksit avantajları Ocak ayında da devam ediyor.

Siemens Ev Aletleri’nden Herkese Uygun Çeşit Çeşit Fırsat

Farklı ürün gruplarından altı özel fırsat paketi sunan Siemens, yine farklı ürün gruplarından üç ürün alana yüzde 15’e varan indirim uyguluyor. Ocak ayı fırsatlarından biri olarak farklı ürün gruplarından üç ürün alana SE 55 E 550 TR kodlu bulaşık makinesi 2.239 TL yerine 1.192 TL’den satışa sunuluyor.Siemens ayrıca Ocak ayı boyunca peşin fiyatına dört taksit imkanı da sağlıyor.

World’e Özel Taksit Seçeneği

Siemens ankastre ürün alışverişlerini World kredi kartıyla yapanlar +8 taksit ya da Haziran 2011’de başlayan ödeme fırsatından yararlanabiliyorlar.

Özel fırsat paketlerine dahil olan ürünlerin bilgilerini fiyat listelerimizden ya da yetkili satıcılarımızdan alabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT