Şık Tasarımların Adresi Bang-Olufsen’den Yılbaşına Özel Ürünler

Alışveriş Alışveriş Şık Tasarımların Adresi Bang-Olufsen’den Yılbaşına Özel Ürünler

Tarihler: 24 Aralık 2010 Cuma ~ 31 Aralık 2010 Cuma

Firma: Bang&Olufsen

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 24, 2010 ~ Ara 31, 2010

Teknolojiyi tasarımla buluşturan Bang&Olufsen, sevdikleri üzerinde kalıcı bir iz bırakmak isteyenler için sıradanlıktan uzak hediye alternatifleri sunuyor.

Yenilik ve mükemmelliğe olan bağlılığını yansıtan ürünleriyle uluslararası bir üne sahip olan Bang & Olufsen, geniş ürün gamıyla sevdikleri için küçük ama şık bir hediye veya tüm aile için daha büyük bir sürpriz arayanların adresi olacak. Bu yılbaşında sevdiklerinizi Bang&Olufsen’in tasarım ve teknolojiyi birleştiren ürünleriyle şımartın.

Ofislerin Gözbebeği Yeni Beocom 5 Telefon

Baz ünitesine entegre bir hoparlörü olan ilk Bang&Olufsen kablosuz telefon sistemi BeoCom 5, tasarımıyla ekranda kir ve leke tutmuyor. Dokuz ekran rengine, tam özelleştirme için sekiz hoş zil sesine ve özenli detaylara sahip olan BeoCom 5, yuvarlak baz ünitesinin fişi çekilip, odadan odaya götürülebilmesinin yanı sıra konferans görüşmeleri içinde ideal. BeoCom 5 iki telefon hattında sekiz adede kadar ahize kullanılabilme imkanı sunarken her iki hattın paylaştığı 400 kişiyi de hafızasına kaydedebiliyor. Ofislerin gözbebeği BeoCom 5, 600 Euro’dan satışa sunuluyor.

Mozart’ın Sihirli Flüt’ünden İlham Alan Beotime Çalar Saat

Uyanmayı günün en özel anı yapmayı hedefleyen BeoTime ile ister özel zil sesiyle isterseniz en beğendiğiniz televizyon programının, radyo kanalının veya müzik parçasının melodisiyle uyanabilirsiniz. Mozart’ın Sihirli Flüt’ünden ilham alınan bu çalar saat yeni yıl için sevdiklerinize mükemmel bir hediye alternatifi olacak. BeoTime sadece bir aksesuar değil aynı zamanda sahip olduğunuz tüm Bang&Olufsen sistemlere entegre bir kumanda. Uyanmayı rüyaya dönüştüren Beotime’ın fiyatı 350 Euro.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT