Sıkıldıysanız Galleria`ya Gelin!

Alışveriş Alışveriş Sıkıldıysanız Galleria`ya Gelin!

Tarihler: 27 Şubat 2006 Pazartesi ~ 05 Mart 2006 Pazar

Firma: Galleria Alışveriş Merkezi

Adres: Ataköy Sahil yolu, Bakırköy Bakırköy İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 27, 2006 ~ Mar 5, 2006
SIKILDIYSANIZ GELİN!..

TÜRKİYE’NİN İLK ALIŞVERİŞ MERKEZİ GALLERIA, MÜŞTERİLERİNİ ÇARPICI YENİ DEKORU İLE KARŞILIYOR. “İLK AŞKIM GALLERIA” KONSEPTİ İLE HAZIRLANAN DEKORDA, KIRMIZI HALILAR VE AŞK TÜNELİ DİKKAT ÇEKİYOR. AŞK TÜNELİNDEN GEÇEN ZİYARETÇİLER, MODERN VE KEYİFLİ BİR ALIŞVERİŞ ORTAMINDA, DÜNYA MARKALARININ SEÇKİN KOLEKSİYONLARI İLE BULUŞUYOR VE HER BİRİ BİRBİRİNDEN CAZİP İNDİRİM KAMPANYALARıNDAN YARARLANIYOR.

Türkiye’yi ilk kez Alışveriş Merkezi konseptiyle tanıştıran Galleria 18.yılına girdiği bugünlerde ziyaretçilerine “İLK AŞKIM GALLERIA” adını verdiği özel bir dekorasyon hazırladı. Kaliteli yaşama ilk adım olarak kabul edilen Galleria, ziyaretçilerine yıllar boyu süren dostluğu ve paylaşımı yansıtan yeni dekoruyla teşekkür ediyor. Galleria ziyaretçileri önce “İLK AŞKIM GALLERIA” kalbine dönüştürülen kapılardan geçiyor, ardından AŞK TÜNELİ’ne giriyor ve kırmızı halılarla karşılanıyor. Tüm koridorlarda kırmızı kadife kumaşlarla hazırlanan özel dekor ise ışıl ışıl görüntüsü ve sevginin-barışın simgesi güvercinlerle destekleniyor.

Özel olarak tasarlanan konsept için tüm giriş kapılarına ve ana giriş kapısı çıkışına “Aşk Tüneli” olarak toplam 8 adet kalp şeklinde tünel konuldu. Kalplerin üretiminde çok özel bayrak kırmızısı lake boya kullanıldı. Ziyarete gelen müşteriler, güvenlik kontrolünün ardından, kalp şeklinde tünellerden geçtikten sonra, kırmızı halılardan geçiyorlar. Girişi geçtikten sonra “ilk aşkım galleria’ya hoş geldiniz” yazılı panonun bulunduğu platforma gelen ziyaretçileri Galleria Alışveriş Merkezi içindeyse başka bir süpriz bekliyor. ‘Moulen Rouge’ tarzındaki kadife perdelerle kaplanan dekorasyona ek olarak Galleria; gagasında kalpler taşıyan 1500 adet beyaz güvercinle süslendi. Toplam 14 bin 700 farklı süslemenin kullandıldığı Galleria’ya gelen ziyaretçiler Şubat-Mart boyunca her yerde romantizmin kokusunu alacak ve güzelliğini yaşayacaklar.

Yaşam ve eğlenceyi alışveriş keyfine dönüştüren Galleria Alışveriş Merkezi, bowling, buz pateni, sinema, restoran ve cafeleri ile kaliteli hizmet anlayışını en üst seviyeye çıkarıyor.
www.galleria-atakoy.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT