Şıklığınızı Prada ile Tamamlayın!

Alışveriş Alışveriş Şıklığınızı Prada ile Tamamlayın!

Tarihler: 02 Mart 2009 Pazartesi ~ 04 Mart 2009 Çarşamba

Firma: LG Prada

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 2, 2009 ~ Mar 4, 2009
ŞIKLIĞINIZI PRADA İLE TAMAMLAYIN!
İKİ MODA ÖNCÜSÜNÜN MÜKEMMEL TASARIMI LG PRADA’YA SADECE 100 KİŞİ SAHİP OLABİLECEK…

Moda tutkunlarının heyecanla beklediği, iki dev markanın mükemmel tasarımı olan Yeni LG Prada, Şubat ayının ikinci haftası itibariyle sadece belirli BEYMEN’lerde satılmaya başlıyor. Sınırlı sayıda satışa sunulacak olan bu tasarım harikasını kaçırmamanızı öneririz.

Teknoloji ve tasarım lideri LG Electronics ile ünlü moda markası Prada, merakla beklenen tasarım harikası Yeni Prada telefonu Türkiye’de hayranlarının beğenisine sunuyor. Şubat ayının ikinci haftası itibariyle sadece İstanbul, Ankara, İzmir ve Adana’da bulunan belirli BEYMEN’lerde satışa sunulacak olan Prada telefona ilk lansman döneminde sadece 100 kişi sahip olabilecek.

Teknoloji ve tasarımı mükemmel bir şekilde bünyesinde barındıran Prada telefon, moda tutkunlarının vazgeçilmez bir aksesuarı olacak. Son teknolojiyle donatılan telefon, aynı zamanda estetik konusunda da adından çok söz ettireceğe benziyor.

LG Prada, daha ilk bakışta insanı kendisine çekiyor. Bu moda harikası telefonun bir de sırrı var. Ultra ince klavye, tek bir yumuşak hareketle telefonun altından kayarak açılıyor. Sessizce ve zahmetsizce açılan klavye, mobil tarz ve tasarımın modern bir simgesi. Verdiği eşsiz duygu, ona dokunmayı ve onunla yazmayı bir zevke dönüştürürken, zarif tasarımı da estetik görünümü tamamlıyor.

LG’nin sunduğu yeni Prada telefon, sıradan bir telefon olmakla kalmıyor, mükemmel tasarımıyla şıklığınızı tamamlayan bir aksesuara dönüşüyor. LG Prada’ya sahip olan ilk özel 100 kişinin kimler olacağı merakla bekleniyor.

Yeni LG-Prada telefonun fiyatı: 1799 TL
Telefonun satışa noktaları:
İstanbul: BEYMEN Nişantaşı ve BEYMEN İstinyepark
Ankara; BEYMEN Kavaklıdere
İzmir; BEYMEN Konak Pier
Adana; BEYMEN ADANA

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT