Silverline`dan Dört Kapılı Buzdolabı

Alışveriş Alışveriş Silverline`dan Dört Kapılı Buzdolabı

Tarihler: 15 Temmuz 2011 Cuma ~ 15 Ağustos 2011 Pazartesi

Firma: Silverline

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 15, 2011 ~ Ağu 15, 2011

Ankastre mutfak ürünlerinde kusursuz tasarım ile gelişmiş teknolojiyi birleştiren Silverline ile mutfaklarda dört kapılı buzdolabı dönemi başlıyor!

Silverline yeni gardırop tipi no frost buzdolabı BZ 12006 modelinin şık inox görünümü ile mutfaklar güzelleşirken, geniş hacmi sayesinde tüm yiyecekleri de rahatlıkla saklıyor.

Silverline BZ 12006 ile evdeki en lezzet dolu gardırop mutfağınızda…

Mutfakları şık tasarımları ile evin en güzel alanına dönüştüren Silverline, gardırop tipi no frost buzdolabı BZ 12006’nın tasarımı ile de hayranlık yaratıyor. Dört kapılı gardırop tipi buzdolabı olması sayesinde, küçük hacimli yiyecek ve içecek kaplarının, üst kapılarındaki bölmelere rahatça yerleştirilebileceği Silverline buzdolabı ile mutfaklar dört dörtlük oluyor.

Tasarımı ile mutfaklara geleceği taşıyan Silverline BZ 12006 buzdolabı, şık inox görünümünün yanı sıra, geniş iç hacmi, dokunmatik dijital ekranı ve kullanım kolaylığı ile bir buzdolabından beklenen özelliklerin çok daha fazlasını sunuyor.

Silverline BZ 12006 model buzdolabı, işlevselliği ile kalabalık aileler için de ideal özellikler taşıyor. Toplam 450 litrelik net saklama kapasitesi ile büyük tencereler bile buzdolabında yer buluyor.

Sebze-meyve ve et-balıklar için özel muhafaza bölmeleri ile yiyeceklerin koku ve tatlarının birbirine karışmasını önleyen Silverline buzdolabı, iki adet tam dondurucu ve yarı dondurucu bölmesi, dijital ayarlanabilen 4 farklı derece kontrol ayarı ve otomatik buz kalıbı ile de yiyeceklerin güvenle korunmasını sağlıyor. Yiyecek ve içecekler hak ettiği değeri görüyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT