Silverline ile Aşkınızı Sıcak Tutun

Alışveriş Alışveriş Silverline ile Aşkınızı Sıcak Tutun

Tarihler: 24 Ocak 2011 Pazartesi ~ 14 Şubat 2011 Pazartesi

Firma: Silverline

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 24, 2011 ~ Şub 14, 2011

Tasarımı ve teknolojisi ile dikkat çeken ankastre mutfak ürünleri markası Silverline, 14 Şubat’ta sevdiğini güzel bir hediye ile mutlu etmek isteyenler için sıcacık bir alternatif sunuyor. Mutfağını seven herkesin ilk tercihi olmaya aday SLV 901 çok fonksiyonlu dokunmatik ankastre fırın size sıcacık yemekler pişirirken aşkınızı sıcak tutmak da size kalıyor.

Silverline SLV 901 çok fonksiyonlu dokunmatik ankastre fırın yemek pişirmeyi sevenlere zaman kazandırıyor. SLV 901 model fırın, dokunmatik kontrol özelliği ile en uygun ateşleme seviyesinden biri seçilebiliyor, sahip olduğu sıcaklık, zaman ayarlayıcıları ile de mutfakta geçirilen zamanın daha verimli olması sağlanıyor. Yemeğe göre pişirme yapan, yemek pişince de haber veren Silverline fırın ile sevdiğinizle geçireceğiniz uzun zamanlar size kalıyor. Silverline hediye ettiğiniz sevgilinizi mutfak sizden çalamıyor.

Silverline SLV 901 model ankastre fırın, dijital olarak programlanabilme özelliğinin yanı sıra, dilediğiniz dokuz fonksiyondan en uygun olanı seçerek baş başa yiyeceğiniz özel yemeklerin arzu ettiğiniz lezzette pişmesini sağlıyor.

75 litrelik geniş iç hacmi sayesinde tüm sevdiklerinizi ağırlamak da bir dert olmaktan çıkıyor, dostlarınızın arasında leziz yemeklerle tazelediğiniz sevginiz ilk günkü sıcaklığını koruyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT