Silverline’dan Üç Kapılı Gardırop Buzdolabı

Alışveriş Alışveriş Silverline’dan Üç Kapılı Gardırop Buzdolabı

Tarihler: 26 Kasım 2010 Cuma ~ 26 Aralık 2010 Pazar

Firma: Silverline

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 26, 2010 ~ Ara 26, 2010

Silverline’ın gardırop tipi üç kapılı yeni no frost buzdolabı BZ 12004 modelinin şık inox görünümü ile mutfakları güzelleştirirken, geniş hacmi sayesinde de lezzetli yemeklerinizi saklayabileceğiniz geniş bir alan sağlıyor.

Geniş İç Hacmi ile Kalabalık Aileler için İdeal
Tasarımı ile göz kamaştıran Silverline BZ 12004, kalabalık aileler için de ideal olan kapasitesi ile dikkat çekiyor. Üç kapılı gardırop tipi buzdolabı olması sayesinde, her türlü hacimdeki yiyecek ve içecek kapları, içindeki bölmelere rahatça yerleştirilebiliyor. Toplam 557 litrelik net saklama kapasitesiyle ailedeki herkese yer ayıran Silverline BZ 12004, keyifle yenen yemeklerden sonra buzdolabına yemek sığdırma kabusuna da son veriyor.

Tasarımı ve teknolojiyi bir arada sunması ile mutfaklarınıza yepyeni bir boyut getiren Silverline’ın üç kapılı BZ 12004 buzdolabı, LED dijital ekranı, hava temizleme özelliği ve dijital ayarlanabilir derece kontrolü ile sizleri şaşırtmaya devam ediyor.

Sebze-meyve ve et-balıklar için özel muhafaza bölmeleri ile yiyeceklerin tatlarının birbirine karışmasını önleyen Silverline buzdolabı, üç adet dondurucu ve iki adet soğutucu ayarlanabilir raflar, dijital ayarlanabilen 4 farklı derece kontrol ayarı, otomatik buz kalıbı ve otomatik defrost özelliği ile de yiyeceklerin güvenle korunmasını sağlıyor. Size de sadece bu güzelliğin tadını çıkarmak kalıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT