Şimdi Al Seneye Öde

Alışveriş Alışveriş Şimdi Al Seneye Öde

Tarihler: 09 Eylül 2011 Cuma ~ 09 Ekim 2011 Pazar

Firma: hızlıal.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 9, 2011 ~ Eki 9, 2011

Online alışverişin vazgeçilmez adresi hızlıal.com, Bonus Kart işbirliğiyle başlattığı yeni kampanyası “Eylül’de Al Seneye Öde” ile müşterilerine avantajlı alışveriş imkanları sunmaya devam ediyor.

Türkiye’nin en büyük online alışveriş sitelerinden www.hizlial.com, Bonus Kart işbirliğiyle 1 Eylül’de başlatığı kampanya ile müşterilerine beyaz eşyadan elektroniğe, mobilyadan cep telefona kadar her türlü ürünü 3 ay öteleyerek ödeme fırsatı sunuyor. 30 Eylül 2011 tarihinde sonra erecek kampanya 12 ay taksitli alışverişlerde geçerli olacak.

Eylül’de al, Ocak 2012’de ödemeye başla!

Müşterilerine avantajlı ve hızlı hizmet sunmayı hedefleyen www.hızlıal.com, Bonus Kart ile başlattığı öteleme kampanyası ile müşterilerine çok hesaplı ödeme koşulları sağlıyor. Eylül ayı boyunca geçerli olacak olan kampanya dahilinde, müşteriler yapacakları her alışverişin geri ödemesine Ocak 2012’de başlayacak.

1 Eylül – 30 Eylül tarihleri arasında geçerli olan öteleme kampanyasına dahil olan kartlar arasında; Garanti Bankası Bonus, Bonus Business Card, Denizbank, Şekerbank, TEB, ING Bonus, TFKN Happy Card, Eurobank Tekfen, sanal kartlar ve Amex yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT