Şimdi Plajda Keyif Yapma Zamanı

Alışveriş Alışveriş Şimdi Plajda Keyif Yapma Zamanı

Tarihler: 14 Ağustos 2006 Pazartesi ~ 15 Ağustos 2006 Salı

Firma: Botanika

Telefon: 0 (216) 517 77 50

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 14, 2006 ~ Ağu 15, 2006
Botanika’nın Gardener markalı “ahşap plaj sandalyeleri” ile plajda şezlong kapma derdine son...
Şimdi plajda keyif yapma zamanı

Botanika’nın Gardener markalı “ahşap plaj sandalyeleri” pratikliği ve canlı renkleriyle plaj keyfinize keyif katıyor. Ağırlığı yalnızca 1,75 kg. olan ve katlanabilen plaj sandalyesini çocuklar bile kolaylıkla taşıyabiliyor.

Plajda güneşlenirken uzun süre sırt üstü yatmaktan genellikle yorulur, sırtımızı yaslayacak yer ararız. Fakat uçsuz bucaksız kumsalda her zaman böyle bir yer bulmak gerçekten zordur ve bütün şezlonglar da kapılmıştır... Botanika tarafından satışa sunulan Gardener marka ahşap plaj sandalyeleri ile artık arkanıza yaslanarak güneşin ve kumun keyfini çıkarabilirsiniz. Ağırlığı yalnızca 1,75 kg. olan ve katlanabilen Botanika Gardener plaj sandalyesi kullanıcıya eşsiz bir özgürlük sunuyor. Plaj sandalyenizi istediğiniz yere kolayca taşıyabilir, bahçenizde ve terasınızda da rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kırmızı, turuncu, sarı ve lacivert olarak 4 renk seçeneğiyle satışa sunulan Gardener ahşap plaj sandalyesi ile bu yaz keyfinize diyecek yok.

Gardener ahşap plaj sandalyesi, hafifliğinin yanı sıra dayanıklı malzemesiyle de dikkat çekiyor. Ladin ağacından üretilen plaj sandalyesinin sırt kısmında pamuk polyester kumaşı kullanılıyor. Botanika Gardener ahşap plaj sandalyesi, 9,90 YTL’den Maxi Market, www.hepsiburada.com ve www.estore.com.tr’den satın alınabiliyor. Botanika’nın Gardener ahşap plaj sandalyeleri hakkında detaylı bilgi almak ve bulunduğunuz yere en yakın satış noktasını öğrenmek için www.botanika.com.tr internet adresini ziyaret edebilir ya da 0 (216) 517 77 50 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT