Şimdi TAÇ’ ta Yatak Var!

Alışveriş Alışveriş Şimdi TAÇ’ ta Yatak Var!

Tarihler: 16 Ekim 2006 Pazartesi ~ 19 Ekim 2006 Perşembe

Firma: Taç

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 16, 2006 ~ Eki 19, 2006
Şimdi TAÇ’ ta yatak var!

Ev tekstilinin lider markası TAÇ, yatak serisini tüketiciyle buluşturdu. Ortopedik ve antibakteriyel özellikleri olan yatak serisi uzun ömürlü olmasıyla da dikkat çekiyor. TAÇ yataklar 10 YTL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Zorlu Tekstil Grubu’nun ev tekstili ev tekstili markası TAÇ, ürün yelpazesini yatakla genişletti. TAÇ markalı yataklar, TAÇ satış noktalarında tüketicilerin beğenisine sunuldu.

Yeni yatak serisi ile TAÇ tutkunları ev tekstili ile ilgili aradığı her ürünü TAÇ Satış Noktaları’nda bulabiliyor. Selene, Lara, Kibele, Laverna, Karina, Hera, Otello ve Visco-Royal çeşitleri ile her eve uyum sağlayabilecek TAÇ yatak serisi 10 YTL’den başlayan ve 10 aya kadar yayılan taksitlerle tüm TAÇ satış noktalarında satışa sunuldu. Kampanya 30 Kasım’a kadar devam edecek.

Ev tekstilinde 36 yıldır liderliğini koruyan TAÇ, üstün kalite anlayışını yatak serisinde de ortaya koydu. Ev tekstilinde moda ve trendleri belirleyen TAÇ, yeni ürün grubu TAÇ yataklarında sunduğu full-ortopedik, soft-ortopedik, semi-ortopedik ve pedli-ortopedik çeşitleri ile her tür ortopedik ihtiyaca cevap veriyor ve anti-bakteriyel özelliği ile tüketicinin sağlığını koruyor.

TAÇ kalitesi ile uzun ömürlü yataklar
TAÇ yatak serisi çelik telden üretilen bonel yay sistemi ile ergonomiyi en üst düzeylere taşıyor, kullanılan hava kapsülleri yatağın içindeki hava sirkülasyonunu sağlayıp yatağın rutubet dengesini koruyarak koku oluşumunu engelliyor. Antibakteriyel modeller, antibakteriyel özelliğe sahip kumaş ile kapitone edilerek gözle görülmeyen mite oluşumunu tamamen engelliyor.

TAÇ yatak serisindeki yatakların üretiminde kullanılan yay tekniği, oluşabilecek çökmelere karşı dayanıklılığı artırıyor ve yatağın ömrünü uzatıyor. TAÇ, tüm bu teknolojik üstünlüklerin yanı sıra düz ya da desenli özel jakarlı kumaş ile kapitone edilerek dekoratif hale getirilmiş yatakları tüketiciyle buluşturuyor.

Taç yatak serisinin bir parçası olan baza, başlık ve komodinler de estetik, kalite ve işlevsellik açısından tüketicinin ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikte. Değişik boyutlarda çalışılan yatak başlıkları, leke tutmayan dekoratif kumaşlar, tekstil efektli kolay temizlenebilen, renk alternatifli özel deri ile çok şık görünüyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT