Simfer’den Set Üstü Ocaklara Beyaz Cam Şıklığı

Alışveriş Alışveriş Simfer’den Set Üstü Ocaklara Beyaz Cam Şıklığı

Tarihler: 26 Şubat 2012 Pazar ~ 27 Şubat 2012 Pazartesi

Firma: Simfer

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 26, 2012 ~ Şub 27, 2012

Mutfağınızda beyaz bir sayfa açın… Simfer’den Set Üstü Ocaklara Beyaz Cam Şıklığı

Pişirici ürün uzmanı Simfer “3035 Set Üstü Cam Ocak” ile set üstü ocaklarına beyazın şıklığını ekleyerek, mutfağınızın havasını değiştiriyor

Otuz beş yıldır Türkiye başta olmak üzere 123 ülkenin farklı yemek pişirme kültürüne göre tasarlanmış, kaliteli, dayanıklı ve estetik pişiriciler üreten Simfer, kullanışlı ve zarif tasarımıyla göz dolduran 3035 Set Üstü Beyaz Cam Ocak mutfakları evin en şık köşesi yapıyor. Dayanıklı olduğu kadar zarif beyaz cam tasarımıyla da göz dolduran Simfer 3035 Set Üstü Beyaz Cam Ocak evinize beyazın şıklığını getiriyor.

60 santimetre genişliğe sahip olan set üstü cam ocak, temperli camdan imal edildiği için kırılma ve çatlamalara karşı dayanıklı oluşuyla öne çıkıyor. Kolay temizlendiği için gönül rahatlığıyla kullanılabilen Simfer 3035 Set Üstü Beyaz Cam Ocak, otomatik gaz kesme emniyeti, zarif beyaz cam yüzeyi ve dokunmatik ateşleme sistemi ile fark yaratıyor. “Dört adet gazlı göz” ve “yuvarlak döküm ızgara”sı bulunan bizoteli dekoratif cam ocak, şık tasarımının yanı sıra aynı anda birden çok yemek pişirme kolaylığı sağlıyor.

Simfer geniş servis ağı desteği ile tüketiciye yüzde 100 müşteri memnuniyeti sunuyor.

Online alışveriş için internet sitesi: www.e-simfer.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT