Sınıfın En Cimrisi: SsangYong Actyon

Alışveriş Alışveriş Sınıfın En Cimrisi: SsangYong Actyon

Tarihler: 24 Mart 2010 Çarşamba ~ 24 Mart 2010 Çarşamba

Firma: SsangYong Actyon

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 24, 2010 ~ Mar 24, 2010
SsangYong`un SUV segmentinde farklı tasarım çizgisiyle öne çıkan modeli Actyon, SsangYong Motor`un Güney Kore`de düzenlediği yakıt ekonomisi yarışmasında 100 kilometrede sunduğu 5.2 litrelik yakıt kullanımı ile erişilmesi güç bir rekora imza attı.

SsangYong Motor`un Güney Kore`de düzenlediği yakıt ekonomisi yarışmasını, SsangYong Actyon ile, 1 litre yakıtla 19,12 km yol kateden ekip kazandı. Böylece geçen yılın yarışmasında kaydedilen, 1 litre ile alınan 18,54 kilometrelik mesafe, bu yıl SsangYong Actyon ile katılan ekip tarafından 580 metre geliştirilerek 19,12 km`ye çıkartıldı. Yarışmaya katılan ikişer kişilik 10 takım, yakıt ikmali yapmadan, en düşük tüketim değerini yakalayarak yarışmayı tamamlamaya çalıştı.

Her yıl düzenlenen yarışma, toplam 1000 kilometrelik etap üzerinden koşuluyor. Yakıt ekonomisi yarışmasında elde edilen değerlere göre SsangYong Actyon, ortalama 5,2 litrelik tüketim değeri sunarken, bir depo yakıt ile 1.434 km yol alabiliyor. Zengin donanım özellikleri ve çarpıcı tasarımıyla dikkatleri üzerine toplayan SsangYong Actyon, yakıt tüketimi konusunda ne kadar tutumlu olduğunu da gözler önüne sunuyor.

4x4 Uzmanı Güney Koreli SsangYong, “Önce Can güvenliği” sloganıyla Şahsuvaroğlu Dış Ticaret distribütörlüğünde ülkemize getiriliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT