Sınırları zorlayan babalara Nike Skylon Ace

Alışveriş Alışveriş Sınırları zorlayan babalara Nike Skylon Ace

Tarihler: 25 Mayıs 2009 Pazartesi ~ 25 Haziran 2009 Perşembe

Firma: Nike Skylon Ace

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 25, 2009 ~ Haz 25, 2009
Sınırları zorlayan babalara “Nike Skylon Ace”
Babanız sportif ve macera ruhlu biriyse, Nike Skylon Ace serisi ile sınırlara meydan okuyacak.

Spor optik ve güneş gözlüğü dalında en iddalı ve teknik ürünlerden biri olan Nike, müşterilerine sunduğu Skylon modeli ile düzgün görüş ihtiyacına cevap verirken farklılık yaratmaya da devam ediyor.

Skylon serisi Nike Vision tarihinin en çok satan güneş gözlüğü olarak tarihteki yerini almıştır. Modern çizgisi, hafif gövdesi ve Nike Max Optics teknolojisine sahip cam çeşitleri ile müşteriler tarafından vazgeçilmez modellerden birisi olmuştur. 2008 yılında üretimi durdurulan bu model yeni versiyonu ile 2009 yılında Skylon Ace adıyla tekrardan spor gözlük severlerin karşısına çıkmıştır. Yenilenen gövdesi ve 15 farklı cam seçeneği ile Nike Vision kullanıcılarına sunulmuştur. Kullanım koşullarına göre farklılık gösteren 15 farklı cam çeşidi, Polorize, Hi Visibility Tint, Speed Tint, Golf ve Adapt başta olmak üzere farklı spor dallarına göre kullanıcı tarafından Nike Interchange teknolojisi ile rahatlıkla değiştirilebilmektedir. Interchange teknolojisi kullanıcının istediği camı takabilme özgürlüğü verirken farklı ışık koşullarında da size mükemmel görüntü konforu sunmaktadır.

Nike Skylon Ace serisinin perakende satış fiyatı 311-448 TL arasındadır.
http://www.nike.com/nikevision

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT