Sınırlı Sayıda Üretilen Gümüş Pentax K-5 Sınırsız Beklentileri Olanlara

Alışveriş Alışveriş Sınırlı Sayıda Üretilen Gümüş Pentax K-5 Sınırsız Beklentileri Olanlara

Tarihler: 04 Mart 2011 Cuma ~ 04 Nisan 2011 Pazartesi

Firma: Pentax

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 4, 2011 ~ Nis 4, 2011

Pentax Mucizesi Pentax K-5, sizin için tekrar tasarlanarak teknolojik özelliğine özellik, şıklığına şıklık ve güzelliğine güzellik kattı..

Geniş kitleler tarafından beğenilen, ödüllü K-5 şimdi yepyeni gümüş rengi ile çok göz alıcı. Bu sınırlı adette üretilen yeni versiyon, cilası, ayar tekerlekleri, düğmeleri ve ambalajı ile tamamen yeniden tasarlandı. Silver K-5’in arkadaki LCD ekranı ve üst bilgi ekranı daha da dayanıklı olması için güçlendirildi.

Ayrıca daha kolay kullanım için tutma yeri yeniden tasarlandı. En yeni donanım güncellemelerine sahip olan cihaz, teknolojideki en son gelişmeleri sunuyor.

Yeni gümüş renkli K-5 versiyonunu tamamlayan, piyasada bulunan üç adet mıknatıslı lens de gümüş renkli olarak üretildi:
smc DA 40mm f/2.8 Limited Silver,
smc DA 21mm f/3.2 AL Limited Silver,
smc DA 70mm f/2.4 Limited Silver

Geliştirilmiş Özellikleri İle Çektiğiniz Her Fotoğraf Bir Şaheser Olacak
PENTAX K–7 modelinin geliştirilmesiyle ortaya çıkan K–5, farklı görsel ifadeleri kolayca yaratmak için ileri fotografik araçlar ile donatıldı. K–5, görüntü kalitesi, veri işleme hızı ve işletilebilirlik (kullanışlılık) açılarından önceki modellerden daha üstün standartlar sunuyor.

Kompakt boyutlarına rağmen K-5, güçlü ancak hafif magnezyum alaşımı ve son derece sağlam paslanmaz çelik gövdesi ile sıra dışı sağlamlığı ve dayanıklılığı ile göze çarpıyor..

Yeni ,yüksek hızlı, düşük sesli CMOS görüntü sensörü ve yüksek performanslı PRIME II görüntü motoru ile donatılan cihaz, yaklaşık 16.28 etkin mega pikseli ile süper yüksek çözünürlük ve zengin tonlama sunuyor. Pentax K–5 saniyede yaklaşık yedi görüntü ile sürekli çekim modunda bile aynı kaliteyi veriyor. ISO 80 ve ISO 51200 arası ekstra geniş hassasiyet aralığına sahip cihaz, 1920 x 1080 pikselde Full HD-oranlı video kaydedebiliyor.

Çok daha hızlı otofokus hızı, el ile çekimler için geliştirilmiş HDR (High Dynamic Range) özelliği ve tüm bileşenlerin şekil ve tasarımında daha iyi işlevsellik gibi yenilikler ve gelişmiş özellikler eklenen K–5, ileri düzey amatörlerin özel taleplerini karşılamaya yönelik olarak geliştirildi. Bir Pentax mucizesi olan K-5 deneyimini yaşadıktan sonra fotoğraf makinesi kavramınız yeni bir boyut kazanacak.

Yüksek Çözünürlük, Düşük Ses, Gerçeğe En Yakın Görüntü Üretimi
K-5 modeli yeni tasarlanan CMOS görüntü sensörü ile geniş görüntü-hassasiyet alanı ölçümünü (23.7mm ile 15.7mm) birleştiriyor.

Daha önceki sensörlerden çok daha hızlı olarak yüksek hızda görüntü verisi okumayı garanti ediyor. PENTAX 645D modelindekine eşdeğer veri işleme ve performansa sahip özel görüntü sensörü ile güvenilir PRIME (PENTAX Real Image Engine) II görüntü motorunu bir arada sunan K–5 modeli, 16.28 etkin mega piksel ile süper yüksek çözünürlüklü ve zengin tonlamalı dijital görüntüler üretirken, rahatsız edici dijital gürültüleri de en aza indirgiyor. Ayrıca K–5, ISO 100 ve ISO 12800 arasında geniº hassasiyet oranı sunuyor. Bu oran, dilenirse kullanıcı tarafından geniş apertür lensi kullanarak açık apertürle çekim, az ıºıkta iç mekân ve gece çekimi gibi farklı uygulamalar için ISO 80 ile ISO 51200 arasında genişletilebiliyor.

Yüksek Hızda Sürekli Çekim, Yaklaşık Saniyede Yedi Kare
K-5’in yüksek hızda sürekli çekim modu tek bir seferde 22 kareye kadar (JPEG formatında ve maksimum saniyede yedi kareye kadar) hızda çekim yapabiliyor; böylece fotoğrafçı sporcuları, sahne sanatçılarını ya da vahşi yaşam gibi hızlı hareket eden kareleri kolaylıkla yakalayabiliyor.

Duyarlı, Yüksek Hassasiyetli AF Sistem
K–5 modeli yeni nesil, 11 netleme noktalı (orta bölgede konumlanan 9 adet çapraz tip sensör ile) geniş çerçeve SAFOX IX otofokus sistemine sahiptir. Bu gelişmiş AF sistemi otofokus işleminin doğruluğunu daha ileri düzeyde sağlamak için deklanşöre basma anında ışık kaynağını hesaplayan yeniden tasarlanmış optiklere sahiptir.

Ayrıca, fotoğrafçının farklı fotografik gereksinimleri için deklanşör seçenekleri – odak önceliği ve AF.S (tekli) gelişmiş modda deklanşör önceliği arasında veya AF.C (sürekli) ileri modunda odak önceliği ve hız önceliği arasında-sunar. Bunun yanında, zayıf ıºşıklı mekânlarda AF sistemi destekleyici noktasal ışık projektörüne sahiptir.

Kompakt, Sağlam, İşlevsel Gövde
Kompakt boyutlarına rağmen K–5, güçlü ancak hafif magnezyum alaşımı ve son derece sağlam paslanmaz çelik gövdesi ile sıradışı sağlamlığı ve dayanıklılığı ile göze çarpıyor. Gövdesindeki 77 adet özel yalıtım noktacığı sayesinde, toza ve havaya ve soğuğa karşı korumalı cihaz, -10°C ‘ye kadar zorlu hava şartlarında bile güvenilir işletimi garanti ediyor.

Saniyede 1/8000 en fazla hıza kadar güvenilir hız ağlayan deklanşör ünitesi, 100,000 basıma kadar sıradışı sağlamlık sunuyor. Tüm bu özelliklere ek olarak K–5, PENTAN’IN SLR makinelerin ilk dönemlerinden bu güne uzun yılları kapsayan deneyimi ve boyutları küçültmedeki uzmanlığı sayesinde son derece kompakt ve işlevsel bir gövde sunuyor.

100% Görüntü Alanına Sahip Parlak ve Net Vizör
K-5, daha iyi görüntü alanı elde etmek, daha doğru ve hızlı odaklanma ve görüntü kompozisyonu sağlamak için 100% görüş alanı ve 0.92 kat büyütme (50mm’den sonsuza kadar F1.4 lens ile) sunan pentaprizma vizöre sahip. Ayrıca manuel fokus işlemi esnasında fotoğrafçıya yardımcı olan Doğal-Parlak-Mat fokus ekranı bulunuyor. K-5’in parlak, net vizörü dış mekan çekimlerinde –özellikle telefoto lens kullanırken- daha fazla görünürlüğü garanti ediyor. Böylece fotoğrafçı istediği enstantaneye ve kompozisyona daha iyi odaklanabiliyor.

Zahmetsiz Live View Çekim
Yeni görüntü sensörü ve karmaşık algoritması sayesinde K-5’in Kontrast AF modu Live View çekim esnasında daha iyi performans ve daha fazla fokus hızı sunuyor. K-5’in yeni eklenen Golden Section ekranı, görüntü kompozisyonunu kolaylaştırmak için üç farklı grid kalıbına sahip.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT