Şipşak Çekimlere Profesyonel Sonuçlar Pentax’ la

Alışveriş Alışveriş Şipşak Çekimlere Profesyonel Sonuçlar Pentax’ la

Tarihler: 09 Mayıs 2011 Pazartesi ~ 09 Haziran 2011 Perşembe

Firma: Pentax

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 9, 2011 ~ Haz 9, 2011

Pentax fotoğraf makinelerinin en çarpıcı üyelerinden K-R ve RZ-10, babalar gününe özel hediye seçenekleri arasında üstün özelikleri ve tasarımları ile öne çıkıyor.

Kullanıcı dostu özellikleri ile şipşak cekimlerinize profesyonellik katacak olan Pentax’ lar ile babanızın yeni hobisi fotoğraf çekmek olacak.

Cebe kolayca sığabilen, Kompakt gövdede 10x zoom lensli, yüksek performanslı yeni Pentax Optio RZ10
Pentax Optio RZ10, seyahatten, spora pek çok farklı duruma uygun 10X geniş açı optik zoom lensinin yanında fotoğraf çekmeyi herkes için kolay ve zahmetsiz hale getiren ileri özelliklere sahip. Sarsıntıyı azaltan çiftli sarsıntı azaltma, 14 megapiksel sensör, HD video çekim, en uygun seçim modunu otomatik olarak seçen geliştirilmiş Auto Picture Modu bu özelliklerden birkaçı.

Hafifçe yuvarlatılmış kenarlar, tutması kolay lastik kaplı tutma yeri, lens alanı çevresindeki şık parlak cilası gibi özenle tasarlanmış detaylar cihazın işlevselliğini sağlıyor. Standard siyah ve beyaz renginin yanı sıra üç canlı renk seçeneği ile RZ10 daha sportif ve neşeli bir görünüm sunuyor.
Fiyatı; 649 TL

Pentax’ın Renkli Dünya’sından Yepyeni Özellikleri ile Pentax K-R

PENTAX K-r değiştirilebilir lensli dijital SLR fotoğraf makinesini duyurdu. Kompakt kasasıyla üç farklı renkte sunulan bu yeni model, yüksek performansla kullanıcı dostu işletimi ve infrared (kızılötesi) ile veri aktarımı gibi faydalı özellikleri birleştiriyor. 12.4 etkin megapiksel ile yüksek kalitede görüntü çekimi, HDTV-oranlı video kayıt, saniyede altı kare yüksek hızda sürekli çekim, ISO 25600’te süper yüksek hassasiyetli çekim (özelleştirme fonksiyonu ile) geniş ve kolay görülebilir 3.0-inç yüksek çözünürlüklü renkli LCD ekran PENTAX K-r ’nin üstün özelliklerinden bazıları olarak dikkat çekiyor. İkili güç kaynağı tasarımı, standart şarj edilebilir lityum-iyon batarya veya AA pil kullanma seçenekleri sağlıyor. Bunun yanında zahmetsizce, farklı ve yaratıcı sanat eserleri ortaya çıkarmak için geniş bir dijital filtre yelpazesi de sunuyor. Tüm bu özellikleri bir arada toplayan PENTAX’ın yeni K-r modeli, yüksek sınıf SLR fotoğraf makinelerine eşdeğer sıra dışı performans ve işlevsellik sunarak fotoğrafçının farklı çekim gereksinimlerini karşılıyor.

Ayrıca IrSimple™ yüksek hızda kızılötesi veri aktarımı sistemi ile uyumlu olduğundan bir cep telefonunuz aracılığıyla Blog’unuza fotoğraf yükleyebilir veya iki PENTAX K-r cihaz arasında anında kablosuz veri aktarımı yapabilirsiniz. Bu yeni özellikler SLR fotoğraf makineniz K-r ‘yi benzersiz bir yeni nesil iletişim cihazınız haline getiriyor.
Fiyatı; 1.999 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT