Sıradışı BNG’den Sıradışı Bir Tasarım: Fonksiyonel Gömlek

Alışveriş Alışveriş Sıradışı BNG’den Sıradışı Bir Tasarım: Fonksiyonel Gömlek

Tarihler: 13 Ekim 2009 Salı ~ 13 Kasım 2009 Cuma

Firma: BNG

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 13, 2009 ~ Kas 13, 2009
Sıradışı BNG’den Sıradışı Bir Tasarım: Fonksiyonel Gömlek
Yoğun iş temposunda gün içinde birçok farklı ortamda olmak zorundasınız. Kıyafetlerinizi de bu farklı ortamlara göre belirlemeniz gerekiyor. BNG, yoğun iş temposu içindeki kadınların imdadına yetişiyor. En az 2, en çok 6 farklı şekilde giyilen tasarım harikası fonksiyonel gömlek, gün içinde farklı ortamlara geçerken hayatınızı kolaylaştırıyor, her defasında farklı olmanızı sağlıyor.

BNG koleksiyonun vazgeçilmez parçası, kadınların gözdesi fonksiyonel gömleğin yanı sıra 09-10 Kış Koleksiyonu “GALEYAN”’da yer alan diğer gömlekler de tasarımları ile göz dolduruyor. Koleksiyonda yer alan özel tasarım gömleklerde siyah, beyaz, kahverengi renkleri ile bu sezonun gözde rengi bordo öne çıkıyor.

Bu gömlekleri tafta ya da deri kemerler ile kombinleyerek bambaşka formlar yaratabilir, kendi tarzınızı oluşturabilirsiniz. Özel tasarımları ile dikkat çeken BNG gömlekler, asimetrik yakaları, volümlü kolları ve beden detayları ile sizi sıra dışı bir dünyayı keşfetmeye davet ediyor.

Doğal renkler ve çok özel kumaşlarla hazırlanmış BNG 09-10 Kış “GALEYAN” koleksiyonu içinde yer alan gömlekler, modern hayatın hızına ayak uydurmaya çalışan kadına gün boyu rahatlık ve şıklığı bir arada sunuyor ve kendisini özel hissettiriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT