Sıradışı Seçenekler İçin: Irregular Choice

Alışveriş Alışveriş Sıradışı Seçenekler İçin: Irregular Choice

Tarihler: 10 Temmuz 2006 Pazartesi ~ 15 Temmuz 2006 Cumartesi

Firma: Irregular Choice

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 10, 2006 ~ Tem 15, 2006
SIRADIŞI SEÇENEKLER İÇİN: IRREGULAR CHOICE
SIRA DIŞI AYAKKABILAR ARAYANLAR İÇİN TÜRKİYE’DE ARTIK SIRA DIŞI BİR MARKA VAR : IRREGULAR CHOICE.. İNGİLİZ SOĞUKLUĞUNA İNAT SICACIK RENKLER, İDDİALI TOPUKLAR VE ÇILGIN AKSESUARLAR IRREGULAR CHOICE KADININI BELİRLİYOR.
Türkiye’ye yeni gelen bir İngiliz markası IRREGULAR CHOICE.. Sıra dışı seçenek anlamına gelen marka, tıpkı ismi gibi sıra dışı ayakkabılar sunuyor. Genç ve tarzı olan moda takipçileri için çekici bir koleksiyon bulabileceğiniz marka, İngiliz tarzının seçkin ve iddialı bir yorumcusu olarak dikkat çekiyor.

Turuncu, Yeşil, Mavi, Kırmızı ve Sarı renklerinin özgürce kullanıldığı Irregular Choice koleksiyonunda en dikkat çekenler dolgu topuk, küt burun tasarımlar. Ayağınızda çok zarif bir ayakkabı varmış görünümü oluşturan İrregular Choice’un iddialı dolgu platform modellerinde çekicilik ön planda tutuluyor. Kurdele, çiçek, kumaş aksesuarlar, ayak biçimini yansıtan kalıplar markanın seçenekleri arasında yer alıyor. Gündüz-gece ayrımını ortadan kaldıran Irregular Choice, çekiciliğin sınırlarını zorlayan modern tasarımları ile dünya modasını yansıtıyor.

Sıra dışı bir tarzınız olduğunu düşünüyorsanız ya da içinizdeki sıra dışı tutkuları dış görünümünüze yansıtmak istiyorsanız IRREGULAR CHOICE’un çarpıcı 2006 koleksiyonunu görmenizi tavsiye ediyoruz.
www.vesderi.com.tr







istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT