Siyahın asaleti altınla buluştu

Alışveriş Alışveriş Siyahın asaleti altınla buluştu

Tarihler: 13 Nisan 2009 Pazartesi ~ 18 Nisan 2009 Cumartesi

Firma: Tekin Seyrekoğlu Kuyumculuk

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 13, 2009 ~ Nis 18, 2009
Siyahın asaleti altınla buluştu
Yarım asırlık tecrübesi ile ilklerin ve yeni tasarımların öncüsü Tekin Seyrekoğlu Kuyumculuk, modern çizgileri ve değişik modelleriyle altın dünyasını süslemeye devam ediyor. Kullandığı her parçayı özenle tasarlayan ve en iyi işçilikle şekillendiren Tekin Seyrekoğlu, siyahın asaleti ile altının ihtişamını buluşturduğu yeni koleksiyonu ile yine göz dolduruyor. Altını mineyle süslediği ve “black spinal” göbek taşın etrafına yerleştirdiği “zircon” taşlarlarla fark yaratmanızı sağlayacak yeni kelepçe bileklik ve yüzükler bayanların vazgeçilmezi olacak.

Her anınız için tercih edebileceğiniz kelepçe bileklik ve yüzük ile günün her saati şıklığınızı yakalayabilirsiniz. Tasarımlarında doğadan esinlenen ve doğal renklere ağırlık veren Tekin Seyrekoğlu, yeni yüzük ve kelepçe bilekliğinde black spinal taşının siyah asaleti ile bayanların zarafetine katkıda bulunuyor. Bayanların vazgeçilmezi olan altın, black spinal taş, zircon taşlar ve mine dörtlüsü, fark yaratmak isteyen bayanların ilk tercihi olacak.

Tekin Seyrekoğlu’nun fark yaratan takıları, Türkiye genelindeki tüm seçkin kuyumcularda beğeninize sunuluyor.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT