Siz Hiç Menekşeli Çikolata Yediniz mi?

Alışveriş Alışveriş Siz Hiç Menekşeli Çikolata Yediniz mi?

Tarihler: 07 Ocak 2011 Cuma ~ 07 Şubat 2011 Pazartesi

Firma: Marie Antoinette Chocolatier

Adres: Nişantaşı Şişli İstanbul

Telefon: 212 291 92 78

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 7, 2011 ~ Şub 7, 2011
Marie Antoinette Chocolatier, en kaliteli kakao çekirdekleriyle günlük hazırladığı koleksiyonuyla gerçek el yapımı çikolata deneyimi yaşatıyor

Siz hiç menekşeli çikolata yediniz mi?

Her ne kadar ispatlanmamış olsa da, “ekmez bulamazlarsa pasta yesinler!” sözüyle bildiğimiz Fransa’nın ünlü klaliçesi Marie Antoinette’in tam bir çikolata tutkunu olduğunu biliyor muydunuz? Öyle ki, gittiği her yere kendi çikolatacısını da yanında taşıyacak kadar büyük bir aşk bu! Ruh ikizinizin üç yüz yıl önce yaşamış bu gerçek zevk düşkünü olduğunu düşünüyorsanız Nişantaşı’nda sizin de ‘özel’ bir çikolatacınız var! Marie Antoinette Chocolatier, el yapımı çikolatayı, 18. yüzyıl stiliyle birleştiren gerçek bir gurme noktası! Altın çilekli, yaban kirazlı, menekşeli... Heyecan dolu yeni çikolata aşkları için çikolatacınız sizi bekliyor!

Altın çilekli çikolata ‘aşk meyvesi’, yaban kirazlı çikolata, rengarenk trüfler ve menekşeli çikolata... Çikolata tutkunlarının rüyaları süsleyen tatlar Marie Antoinette Chocolatier’in Nişantaşı’ndaki butiğinde! El yapımı çikolatayı, 18. yüzyıl stiliyle birleştiren gerçek bir gurme noktası olan butikte birbirinden farklı ve özel lezzetlerdeki çikolatalar, özel üretim kutularında pırlanta zarafetinde sunuluyor.

Hiçbir katkı maddesi ve koruyucu kullanılmadan günlük olarak hazırlanan çikolatalar kakaosundan süsleme malzemelerine dek özenle hazırlanıyor. Hammaddesi Belçika’dan gelen çikolataların meyve özleri ve süslemeleri ise Paris’ten alınıyor.

Rojda ve Ruken Demirer’in lezzetli fikri Marie Antoinette Chocolatier

Rojda ve Ruken Demirer’in lezzetli fikri “Marie Antoinette Chocolatier”, el yapımı çikolatada İstanbul’un en iyisi olma iddiasını taşıyor. Ünü yurt dışına yayılan butik marka, Marie Antoinette’in vatanı Viyana ve Londra’da da şubeler açmayı planlıyor.

Marie Antoinette’te yaklaşık 20 çeşit el yapımı çikolata var. Bunlar arasından en çok sevilenleri ise aşk meyvesi (altın çilekli çikolata), yaban kirazlı çikolata, menekşeli çikolata, trüfler, kestaneli çikolatalar, melek şeklindeki çikolatalar, bitter çikolataya batırılmış portakal dilimleri ve frambuazlı çikolatalar…

Hiçbir katkı maddesi ve koruyucu kullanmadan günlük olarak hazırlanan el yapımı çikolataların hammaddesi Belçika’dan geliyor. Buna Paris’ten gelen meyve özleri ve süslemeler ekleniyor. Marie Antoinette Chocolatier`de başta Ekvator olmak üzere Venezuela, Costarica, Peru gibi tropik yağmur alan bölgelerde yetişen Theobrama Cacao ağacından özenle seçilmiş çekirdekler kullanılıyor.

En lezzetli kitaplar!

Marie Antoinette’in birer mücevher kadar süslü çikolataları, kitap şeklinde son derece şık ve orijinal kutuların içerisinde sunuluyor. En özel kutu ise açık mavi renkli ve altın varaklı kutu. El yapımı olan ve ipek kumaşlar kullanılarak 15 günde üretilen bu kutuların tasarımında Marie Antoinette döneminden esinlenilmiş. Kutu fiyatları 45–195 TL arasında değişiyor.

Ekmek yoksa “Marie Antoinette” yiyin!

Butik, zarif dekorasyonu ile ziyaretçilerini 1800’lü yıllar Fransasına yolculuğa çıkarıyor. Camla kaplı çekmecelerin içinde sergilenen çikolatalar sunumuyla da mücevher etkisi yaratıyor. Koleksiyonun en çarpıcı parçası ise yapımı 16 saat süren Marie Antoinette şeklindeki çikolatalar. Ekmek bulamazsanız keyifle Marie Antoinette’i yiyebilirsiniz! Chocolatier ürünleri hakkında daha fazla bilgi için www.marieantoinette.com.tr adresini ziyaret edebilir veya (212) 291 92 78 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Marie Antoinette Chocolatier hakkında:

Rojda ve Ruken Demirer’in lezzetli fikri “Marie Antoinette Chocolatier”, İstanbul’un en iyi çikolata butiklerinin başında geliyor. Fransa`nın lükse düşkün efsanevi kraliçesi Marie Antoinette’in döneminden esinlenilerek yaratılan tatlar, Nişantaşı`ndaki Marie Antoinette Chocolatier`de sizlere özenle sunuluyor.

Lezzetleriyle olduğu kadar birbirinden farklı ve şık tasarımlarıyla da kısa sürede birçok kişi ve kurumun beğenisini toplayan Marie Antoinette Chocolatier; Türkiye`de yeni bir çikolata kültürü kazandırmayı amaçlıyor.

Marie Antoinette Chocolatier’de başta Ekvator olmak üzere Venezuela, Costarica, Peru gibi tropik yağmur alan bölgelerde yetişen Theobrama Cacao ağacından özenle seçilmiş çekirdekler kullanılıyor.

Hammaddesi Belçika`dan gelen, el yapımı olup günlük olarak hazırlanan; hiçbir katkı maddesi ve koruyucu barındırmayan bu üst kalite çikolataları ile Marie Antoinette Chocolatier, herkesi çikolatanın hazzını yeniden keşfetmeye çağırıyor.

Marie Antoinette Chocolatier ürünleri hakkında daha fazla bilgi için www.marieantoinette.com.tr adresini ziyaret edebilir veya (212) 291 92 78 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT