Sizce Bir Ayakkabı İle 150 Dakika Bedava Konuşabilir misiniz?

Alışveriş Alışveriş Sizce Bir Ayakkabı İle 150 Dakika Bedava Konuşabilir misiniz?

Tarihler: 24 Ocak 2011 Pazartesi ~ 24 Şubat 2011 Perşembe

Firma: Yeşil - Vodafone

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 24, 2011 ~ Şub 24, 2011

Yeşil & Vodafone işbirliği ile bol bol konuşturacak dev bir kampanya başlıyor. 21 Ocak-31 Mart tarihleri arasında Yeşil’den tek faturada 100 TL üzeri alışveriş yapan Vodafone kullanıcıları 150 dakika konuşma hediyesi kazanacak. Üstelik Yeşil mağazalarında başlayan %50’ye varan indirim fırsatı ile alışverişiniz paha biçilemez olacak! Yeşil’in %50’ye varan indirimi ile dilediğiniz ayakkabıları alın üstüne bir de 150 dakika bedava konuşun…

Müşterilerine daima avantajlı kampanyalar sunan, sektörlerinin öncü markaları olan Türkiye’nin iki prestijli markasının işbirliği ile bol bol konuşturacak yeni bir kampanya başlıyor. Yeşil Kundura ve Vodafone özel bir işbirliğine imza atıyor.

Yeşil mağazalarında Vodafone ile tek faturada yapılacak her 100 TL üzeri alışverişinizde 150 dakika konuşma kazanacaksınız. Yeşil’in hepsi birbirinden şık ve rahat ayakkabıları artık bol bol konuşturacak.

Siz de 21 Ocak-31 Mart tarihleri arasında Yeşil’den tek faturada 100 TL üzeri alışveriş yapın Vodafone ile 150 dakika bedava konuşun.

Bir Taşla İki Kuş…

Yeşil’in %50’ye varan indiriminden de yararlanın… Tüm Yeşil mağazalarında başlayan %50’ye varan indirim ile alışverişinizde hem indirim fırsatını kaçırmayın hem de yaptığınız her 100 lira üzeri alışveriş ile Vodafone’dan 150 dakika kazanın…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT