Size Hayat Veren Annenize Sağlık Hediye Edin

Alışveriş Alışveriş Size Hayat Veren Annenize Sağlık Hediye Edin

Tarihler: 04 Mayıs 2010 Salı ~ 09 Mayıs 2010 Pazar

Firma: Orjin Krem

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 4, 2010 ~ May 9, 2010

Bu yıl en değerli varlığınız olan annenize, rahat hareket edebilmenin mutluluğunu yaşatacak bir hediye verin, Anneler Günü’nde annenize Orjin Krem armağan edin.

ORJİN KREM formülündeki, bilimsel ve teknolojik olarak geliştirilmiş bitki özlerinin emsalsiz etkisiyle; romatizmal şikayetlerde, kas spazmlarında, adele ağrılarında, kasılmalarda, sırttaki kas sertleşmelerinde, nevraljide, incinme ve burkulmada, kas ezilmesi gibi travma durumlarında, kramplarda, kulunçlarda, baş ağrılarında, auralı migrenlerde, boyun tutulmasında, eklem hareketlerini engelleyen ağrılarda, kireçlenmelerde, menisküs rahatsızlığında ve benzeri durumlarda kullanılmaktadır.

Fiziksel rahatsızlıklarda güvenle kullanılabilen Orjin Krem şikayet olan bölgeyi hedef alarak deriye derinlemesine nüfuz eder, kaslardaki gerginliği alır ve mükemmel rahatlama sağlar. “Ürününe en çok güvenilen 2010 yılı marka ödüllü” Orjin Krem, SPA merkezleri için de rahatlatıcı özelliği ile idealdir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT