Sizi Anlayan Dokunmatik Koltuk Türkiye’de İlk Defa Evgör’de!

Alışveriş Alışveriş Sizi Anlayan Dokunmatik Koltuk Türkiye’de İlk Defa Evgör’de!

Tarihler: 28 Mart 2012 Çarşamba ~ 28 Mayıs 2012 Pazartesi

Firma: Evgör

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 28, 2012 ~ May 28, 2012

Tasarım ödüllü mobilyaların adresi EVGÖR’ün kullanıcısını anlayan yeni akıllı koltuğu, elinizin sıcaklığına göre dinlenme koltuğu veya yatak halini alıyor.

Türkiye’de ilk defa ve sadece EVGÖR Mağazaları ile www.evgor.com.tr adresinden satışa sunulan “Smart Dokunmatik Koltuk Takımı” sahip olduğu fotoselli mekanizması sayesinde, üzerine oturan kişinin vücut sıcaklığına göre dinlenme koltuğuna veya yatağa dönüşüyor. Herhangi bir kumanda, düğme veya tuş takımına gerek kalmadan otomatik olarak kullanılabilen bu akıllı koltuk takımının diğer özelliği ise Iphone, mp3, flash bellek, hafıza kartları ve cep telefonları ile uyumlu tasarımı sayesinde aynı zamanda müzik de çalabiliyor olması. Evinizde veya ofisinizde, dinlenmek için üzerine oturduğunuzda, size uygun pozisyona geçerek sevdiğiniz parçaları çalan Smart Dokunmatik Koltuk Takımı’na “Şimdi al, ödemeye 3 ay sonra başla” avantajı ve 36 aya varan taksit seçenekleriyle sahip olabilirsiniz.

Yeni ev kuran ve evini yenileyenlerin adresi EVGÖR Mobilya, 2012 koleksiyonuna sıra dışı bir ürün ekledi. Sunduğu inovatif ürünler ile sektöründe öne çıkan firma, Türkiye’de bir ilke imza atarak, sahip olduğu fotosel sistemi sayesinde kullanıcısının yorgun olup olmadığını vücut ısısından anlayan ve buna göre dinlenme koltuğu veya yatak halini alan akıllı ürününü müşterilerinin beğenisine sundu. Hem evde hem de ofiste kullanım için ideal olan konforlu ve akıllı “Smart Dokunmatik Koltuk Takımı”, Türkiye’de ilk defa EVGÖR Mobilya mağazalarında ve www.evgor.com.tr adresinde satışa çıktı. Fiyatı 4.600 TL olan bu özel ürünü, içerisine monte edilen sistem sayesinde telefonunuzu bağlayarak bir müzik çalar olarak da kullanabiliyorsunuz.

Akıllı koltuğun mekanizması 10 yıl ve 50 bin açma&kapama garantili

Smart Dokunmatik Koltuk Takımı’nın içerisinde yer alan ABD patentli mekanizmanın 10 yıl ve 50 bin açma&kapama garantisi bulunuyor. Almanya ve ABD’den sonra ilk defa Türkiye’de EVGÖR Mobilya tarafından satışa sunulan dokunmatik akıllı koltuk, içerisine yerleştirilen hoparlörler ve mp3 çalar, iPhone, Flash bellek ve hafıza kartları ile cep telefonlarına uyumlu sistemi sayesinde aynı zamanda bir müzik çalar işlevi de görüyor.

İstanbul’da Beyoğlu, Üsküdar ve Çamlıca’da mağazaları bulunan EVGÖR Mobilya, yeni inovatif ürünü Smart dokunmatik koltuk takımından almak isteyen müşterilerine 36 aya varan taksit imkanı, peşinde %8 indirim, Türkiye’nin her yerine ücretsiz teslimat ve ödemeye 3 ay sonra başlama avantajlarını da bir arada sunuyor. Evgör Mobilya’nın kullanıcısını anlayan akıllı koltuk takımı hakkında detaylı bilgi için www.evgor.com.tr adresini ziyaret edebilir, Türkiye’nin her yerinden 444 888 6 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Evgör Mobilya Hakkında: 2004 yılının son çeyreğinde kurulan Evgör, yaptığı yatırımlar ve başarılı pazarlama stratejileriyle kısa sürede sektörün sayılı firmalarından biri olmayı başardı. “Kaliteli ürün” & “Kaliteli hizmet” prensibinden vazgeçmeden müşterilerine en uygun fiyatı sunmayı ilke edinen Evgör Mobilya, İstanbul’da Üsküdar, Beyoğlu ve Çamlıca mağazaları ile hizmet veriyor. Firma, Türkiye’nin en büyük online mobilya sitesi www.evgor.com.tr ile de hem ülke geneline hem de dünyanın her yerine ürün satışı gerçekleştiriyor. 2011 AB Kalite Ödülü, 2011 Tüketici Kalite Ödülü, EQA Kalite Ödülü, Altın Marka Ödülü ile TTDK “Tüm Tüketicilere Tavsiye Ediyoruz” Ödüllerinin sahibi olan Evgör Mobilya’nın ISO 9001 ve ISO 10002 sertifikaları da bulunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT