Skincode`dan Vücut Sıkılaştırıcı Köpük

Alışveriş Alışveriş Skincode`dan Vücut Sıkılaştırıcı Köpük

Tarihler: 30 Nisan 2007 Pazartesi ~ 04 Mayıs 2007 Cuma

Firma: Skincode

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 30, 2007 ~ May 4, 2007
Bu yaz sıkı durun… Skincode sizin için mucizevi selülit giderici köpüğü geliştirdi.
Vücudunuzun kimi bölgelerinde oluşan sarkmalar, yıpranmalar ve selülit görünümü canınızı mı sıkıyor?
Öyleyse İsviçreli dermatologların geliştirdiği Skincode “Cellular Body Firming Mousse” (Hücresel Vücut Sıkılaştırıcı Köpük) tam size göre.
Hücresel Vücut Sıkılaştırıcı Köpük’le, cildinizde sadece 4 hafta içerisinde gözle görülür bir sıkılaşma ve elastikiyet sağlayabilirsiniz.
Skincode, güzelliğine düşkün kadınlar için İsviçre’nin ünlü laboratuarlarında bilimsel çalışmalarla tek bir üründen 4 etki yaratmayı başardı.

İsviçreli bilim adamlarının geliştirdiği Hücresel Vücut Sıkılaştırıcı Köpük, içeriğindeki “Dermosenta” (bitkisel plasenta) ile vücudunuzun sarkmış ve deforme olmuş bölgelerinde hücre yenilenmesini artırarak yeniden yapılandırılmasını sağlıyor.
Mucizevi köpük, bileşimindeki patentli sıkılaştırıcı “Vexel TM” ile cildin elastikiyet kaybını azaltırken, formülündeki tatlı badem yağı, E vitamini, gliserin ve cafein ile beraber cilt üzerinde nemlendirme, hücresel onarma, sıkılaştırma ve selülit görünümünde azalma için çalışıyor.

Skincode’un köpük formunda olması etken maddelerinin cildiniz üzerinde kolayca dağılıp emilmesini sağlarken, kremlere nazaran çok daha az bir ürünü çok daha fazla bölgeye uygulayabiliyorsunuz. Sonucunda da kullanıcıya çok keyifli bir dokunma hissi ile muhteşem selülitsiz bir cilt bırakıyor.
Aynı anda nemlendiren, sıkılaştıran, onaran ve portakal kabuğu görünümünün giderilmesinde oldukça etkili olan bu ürünü her gün bir kez duştan sonra, özellikle gevşek ve problemli bölgelere özen göstererek dairesel hareketlerle uygulamanız gerekiyor.
Alpler’den gelen Skincode Cellular Body Firming Mousse, sadece yetkili eczanelerde satışa sunuluyor.
Satış Fiyatı: 131 YTL
www.skincode-tr.com

Skincode ürünlerinin bulunduğu birkaç eczane ismi aşağıdaki gibidir. Eczaneler hakkında detaylı bilgi için 0216 545 45 55’i arayabilirsiniz.
Olivium Melek Eczanesi: 0212 665 81 10
Oray Eczanesi: 0212 234 01 24
Bağdat Bilen Eczanesi: 0216 368 19 90
Kısmet Eczanesi: 0216 329 02 91

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT