Skincode’un Bayram Fırsatı Kaçmaz

Alışveriş Alışveriş Skincode’un Bayram Fırsatı Kaçmaz

Tarihler: 01 Aralık 2008 Pazartesi ~ 14 Aralık 2008 Pazar

Firma: Skincode

Telefon: 0216 545 88 77

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 1, 2008 ~ Ara 14, 2008
Skincode’un Bayram Fırsatı Kaçmaz

“24h Cell Energizer Cream” ve “Revitalizing Eye Contour Cream” den oluşan kofreyi 163.50 YTL yerine 129.00 YTL’ye alabilirsiniz.

İsviçre patentli dermakozmetik markası Skincode, güzelliğine düşkün olanlar için kaçırılmayacak bir bayram fırsatı hazırladı.Skincode’un bayram kofresinde yer alan, 24h Cell Energizer Cream, günün her saatinde güzel bir cildin ve maksimum canlılığın tadını çıkartmanız için İsviçre laboratuarlarında geliştirildi.

İçeriğindeki yoğun ekmek mayası sayesinde (CM Glukan) cilde yoğun enerji veren krem, 24 saat hücre yenilenmesi sağlayarak, cildin yeniden yapılanmasına katkıda bulunurken aynı zamanda kırışıklıkları ve çizgileri görünür şekilde azaltıyor.Kofrenin diğer ürünü “Revitalizing Eye Contour Cream” ise yorgunluk izlerini ve şişliklerini azaltarak göz çevresinin yeniden şekillenmesini sağlar. Hassas göz bölgesi çevresindeki deriyi nemlendirir, tazeler, sıkılaştırır ve bu bölgedeki koyu gölgelenmelerin giderilmesine yardımcı olur.

Gelin bu bayram kendinize bir iyilik yapın ve Alpler’den gelen Skincode’un bu çok özel fırsatını kaçırmayın! Skincode ürünleri, sadece yetkili eczanelerde satışa sunuluyor. Skincode ürünlerinin bulunduğu eczaneler hakkında detaylı bilgi için 0216 545 88 77’i arayabilirsiniz.
www.skincode-tr.com

Satış Fiyatı:24h Cell Energizer Cream ve Revitalizing Eye Contour Cream: (İkisi birden 163.50 YTL yerine, 129.00 YTL)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT