SMART TV Teknolojisini Facebook Üzerinde Deneyimleyin!

Alışveriş Alışveriş SMART TV Teknolojisini Facebook Üzerinde Deneyimleyin!

Tarihler: 21 Haziran 2011 Salı ~ 21 Temmuz 2011 Perşembe

Firma: Philips

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 21, 2011 ~ Tem 21, 2011

Philips Türkiye; “Smart TV’yle Oyna” isimli yeni Facebook uygulamasında, koltuktan kalkmaya gerek kalmadan akıllı televizyonları internet üzerinden birebir deneyimleme imkanı tanıyor.

Teknoloji, hayatın her alanındaki varlığını, sağladığı kolaylıklarla gösteriyor ve günümüzde birçok faaliyet yalnızca internete girerek gerçekleşebiliyor. Son örnek ise Philips Smart TV’nin Facebook üzerinden birebir deneyimlenebildiği “Smart TV’yle Oyna” uygulaması. Philips Türkiye Facebook sayfasında (www.facebook.com/PhilipsTurkiye) yer alan “Smart TV’yle Oyna” uygulamasında, kullanıcılar akıllı televizyonun özelliklerini, bilgisayarları başında test edebiliyorlar.

Philips Türkiye sosyal medya ajansı Dekatlon Buzz’ın geliştirdiği “Smart TV’yle Oyna” uygulamasında kullanıcılar üç farklı seçenek eşliğinde deneyim yaşayabiliyorlar. Akıllı telefonların ve tablet bilgisayarların kumanda işlevi görerek televizyona entegre edilebildiği Smart TV’ye sahip olanlar; iPhone, iPad ve Android tabanlı telefonlarıyla televizyonu kontrol edip Philips Smart TV üzerinden birçok işlem gerçekleştirebiliyorlar. Kablosuz olarak bilgisayar ekranı görevi de görebilen Smart TV’ler ile internete girmek de mümkün. Tüm bu özelliklerin Facebook üzerinden birebir deneyimlenebildği uygulama, 8 Haziran tarihinden itibaren Facebook kullanıcıları ile buluştu.

Sosyal ağlar televizyonda
YouTube, Twitter, Dailymotion, E-Bay gibi sayıları giderek artan birçok özel uygulamanın yer aldığı Smart TV’lerin bir başka önemli özelliği ise istenilen programı kaydedip yeniden izleyebilmek.

“Smart TV’yle Oyna” uygulamasını takiben bir mobil uygulama da geliştiren Philips Türkiye, ayrıca yakında yine Facebook sayfası üzerinde sunacağı “Smart TV’yi Satış Noktalarında Deneyimle” çalışması ile de sosyal medya maratonuna devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT