SMN Tat Merkezi’nin Çikolataları Yılbaşı Rengine Büründü

Alışveriş Alışveriş SMN Tat Merkezi’nin Çikolataları Yılbaşı Rengine Büründü

Tarihler: 15 Aralık 2010 Çarşamba ~ 31 Aralık 2010 Cuma

Firma: SMN Tat Merkezi

Adres: Nuri Paşa Cad. No: 158 Tarabya İstanbul Tarabya İstanbul

Telefon: 0212 299 80 90

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 15, 2010 ~ Ara 31, 2010

SMN Tat Merkezi, yeni yıla özel lezzetli armağanlar hazırlıyor. Yeni yılın ilk akşamını sevdikleriyle birlikte geçirmek isteyenler SMN Tat Merkezi’nin el yapımı çikolataları ile gecenin tadını çıkaracaklar. Kocaman, şık ve lezzetli bir kalp veya kıpkırmızı dudaklar ile sevdiklerine en özel hediyeyi verecekler.

Yeni yılda sevdiklerine alışılmışın dışında bir hediye vermek isteyenler, SMN Tat Merkezi’nin el yapımı çikolatalarını tercih ediyor. Yeni yılda hem damaklarını hem de sevdiklerini şenlendirmek isteyenler ister şık bir kutuda kocaman, bitter veya sütlü çikolatadan bir kalp, ister muzır konseptli kırmızı dudaklar ve kalpler hazırlatabiliyor. Tamamen doğal malzemelerle hazırlanan çikolatalar yüzde yüz el yapımı oldukları için gönül rahatlığıyla yenilebiliyorlar.

Yeni yıla damgasını vurmak isteyenler SMN Tat Merkezi’ne siparişlerini veriyor. El yapımı çikolatalarda kutu fiyatları 25 TL ile 115 TL arasında değişiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT