Sofra Sanatının Dünyaca Ünlü Markası L`Objet, Şık Koleksiyonuyla Luxuria Mağazası`nda Müdavimleriyle Buluşuyor

Alışveriş Alışveriş Sofra Sanatının Dünyaca Ünlü Markası L`Objet, Şık Koleksiyonuyla Luxuria Mağazası`nda Müdavimleriyle Buluşuyor

Tarihler: 16 Eylül 2010 Perşembe ~ 16 Ekim 2010 Cumartesi

Firma: L`Objet

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 16, 2010 ~ Eki 16, 2010

Sofra Sanatının Dünyaca Ünlü Markası L’Objet, Şık Koleksiyonuyla Luxuria Mağazası’nda Müdavimleriyle Buluşuyor

Ünlü tasarımcı Elad Yifrach tarafından kurulan L’Objet’nin, sofra sanatına zarafetin ışığını getiren yeni koleksiyonları Eylül ayından itibaren İstanbul’da Luxuria Mağazası’nda olacak.

L’Objet, şık sofralar için 24 ayar altınla veya platinle bezenmiş porselen tabak takımları, tasarımcısı Elad Yifrach’ın spice jewels (baharat mücevherleri) diye adlandırdığı 24 ayar altın kaplama gümüş ve Swarovski taşlarla karışık tuzluk biberlikler, yarı değerli taşlarla bezeli resim çerçeveleri, napkin jewels olarak adlandırılan peçetelikler üretiyor.

Sofra aksesuarlarında, ağırlıklı olarak gümüş ve 24 ayar altın kaplama kullanılan L’Objet, modernizm fırtınalarının estiği bir dünyada geleneksel olandan kopmadan çağdaş tasarımlara imza atıyor ve sofra tasarımında bir dünya markası olmayı başarıyor. L’Objet’nin ürünlerinde materyaller karışık tekniklerle kullanılıyor ve her metal parça elde tek tek seramik üzerine uygulanıyor. Tutkunları tarafından çok ilgi gören bazı tasarımlar ise her ürünün yaklaşık dört günde üretilmesi nedeniyle sınırlı sayıda imal ediliyor.

L’Objet’nin sanat eseri niteliğindeki porselenleri dünya sofralarını süslüyor. L’Objet’nin, Amerika’da Bergdorf Goodman, Saks Fifth Avenue, Neiman Marcus başta olmak üzere dünya üzerinde yaklaşık 550 satış noktası bulunuyor. Londra’da Harrods mağazasının lüks hediyelik eşya bölümünde özel bir alanda satışa sunulan L’Objet, son dönemlerde Japonya, Çin ve Rusya`da da müdavimlerine ulaşıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT