Soğuk Kahve Severlere Müjde, İlly İssimo Artık Türkiye’de

Alışveriş Alışveriş Soğuk Kahve Severlere Müjde, İlly İssimo Artık Türkiye’de

Tarihler: 24 Nisan 2012 Salı ~ 24 Haziran 2012 Pazar

Firma: İlly İssimo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 24, 2012 ~ Haz 24, 2012

Dünyanın en kaliteli espresso markalarından illy’nin soğuk kahve içeceği illy issimo, kahve severleri yeni lezzetler ile tanıştırıyor. illy issimo, yaz aylarının yaklaşması ile birlikte sıcak günlerin soğuk kahvesi olarak adından söz ettirecek. Bu otantik İtalyan lezzeti, % 100 Arabica kahve harmanından oluşuyor ve içeriğinde hiçbir katkı maddesi bulunmuyor.

illy issimo, üç ayrı çeşidiyle yaz aylarının soğuk kahve keyfi olarak öne çıkıyor. Gerçek espresso lezzetini her yudumda hissettiren Caffe, doğal süt ve hafif kakao dokunuşları ile harmanlanmış Cappuccino, yoğun kakao içeriğiyle çikolatadan vazgeçmem diyenlere hitap eden Mochaccino çeşitleri ile kahve tutkunlarının her anına eşlik ediyor. Üstelik düşük kalori oranlarıyla!

illy issimo’nun Caffe, Cappuccino ve en son çıkan Mochaccino seçenekleri ile evde, işte, okulda, yolda, daha doğrusu günün her anında ferah ve lezzetli bir kahve molası vermek isteyenlerin tercihi oluyor. Aynı zamanda zihni tazeleme, gün içerisinde canlandırıcı bir dokunuş ve keyifli bir geleneksel İtalyan kahve deneyimini size yaşatıyor.

Serinlemek için lezzetli bir alternatif olan ve Avrupa’nın en çok tercih edilen soğuk kahvesi illy issimo, bu yaz Türkiye’nin de tercihi olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT