Soğuk Kış Günlerinde Doğuş Mistik Chai ile Isının

Alışveriş Alışveriş Soğuk Kış Günlerinde Doğuş Mistik Chai ile Isının

Tarihler: 15 Kasım 2011 Salı ~ 15 Ocak 2012 Pazar

Firma: Doğuş Çay

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 15, 2011 ~ Oca 15, 2012

Çay ile sütün mükemmel lezzetini bir araya getiren Doğuş Mistik Chai, soğuk kış günlerine benzersiz bir tat katıyor. Doğuş Çay poşetlerine girerek latte tadını veren Mistik Chai; vanilya, çilek, muz ve fındık olmak üzere dört farklı çeşidiyle bu kış da içinizi ısıtacak

Hayattan keyif alanların ve sağlıklı yaşamaya özen gösterenlerin favorisi Doğuş Mistik Chai, sahlep, sütlü kahve ve çaya farklı bir alternatif olarak bu kışın da vazgeçilmezi olacak. Bir miktar süt ilave edilerek hazırlandığında hepsinden daha lezzetli ve keyifli bir içim sunan Doğuş Mistik Chai, çilek, muz ve fındık aromasıyla size benzersiz bir deneyim yaşatacak.

Kökeni Hindistan’dan Himalaya’ya kadar dayanan, harika kokusu ve tadıyla boğazı yumuşatan Doğuş Mistik Chai; rahatlatıcı, vücudu yenileyici özelliğiyle dikkat çekiyor. İçeriğinde yer alan karanfil ve zencefilin egzotik harmanı; yorgunluk, bitkinlik ve güçsüzlük sorunlarına karşı etkili bir çözüm sunuyor. Sütle birlikte içildiğinde, özellikle gençler arasında giderek popülaritesi artan ve çayın latte’si olarak bilinen Oregon Chai, Chai Tea Latte ve sahlep gibi lezzetlere benziyor. Yeni lezzetleri denemeye açık tüketicilerin tercih ve beklentileri göz önüne alınarak geliştirilen Doğuş Mistik Chai, sıra dışı tadıyla tüketicilere çok özel lezzetler sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT