Soğuk Yatağınıza Girmesin

Alışveriş Alışveriş Soğuk Yatağınıza Girmesin

Tarihler: 14 Şubat 2012 Salı ~ 14 Nisan 2012 Cumartesi

Firma: Whiteandsoft

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 14, 2012 ~ Nis 14, 2012

‘Mart kapıdan baktırır, kazma kürek yaktırır’ sözünü boşuna dememişler. Mart ayının yalancı güneşine aldanmak istemiyorsanız şimdiden önleminizi alın ve üzerinize her zaman sıcak tutacak WhiteandSoft By Fatih Kıral yorganlarından birini alın. 390 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan yorganların hepsi birbirinden özel…

Türkiye’de 'yenileyen yatak’ konsepti ile koleksiyonlarını hazırlayan WhiteandSoft By Fatih Kıral, güneşli günlere rağmen en soğuk aylardan biri olan Mart ayında yatağınızı sıcacık tutacak yorganları üzerinize örtüyor. Yatak üreminde olduğu gibi yastık ve yorgan üretiminde de oldukça özenli davranan WhiteandSoft By Fatih Kıral, ürünlerinde doğal, nefes alan malzemeler kullanıyor.

Yorgan üstüne battaniye alma devri WhiteandSoft By Fatih Kıral yorganlarıyla tarihe karışıyor. Kaztüyü, pamuk, yün , bamboo ve ametistli yastıklar ve yorganlar size uygun ebatlarda ve iç-dış malzeme seçenekleriyle üretiliyor. Eğer sıcacık ve deliksiz bir uyku uyumak aynı zamanda sağlıklı ve huzurlu olmak istiyorsanız WhiteandSoft By Fatih Kıral yorganınızı üzerinize çekin ve soğuğu dışarda bırakın.

www.whiteandsoft.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT