Son Dönemin Yükselen Trendi Deri Ceketler, Yüzde 50 İndirimle Matraş Mağazalarında

Alışveriş Alışveriş Son Dönemin Yükselen Trendi Deri Ceketler, Yüzde 50 İndirimle Matraş Mağazalarında

Tarihler: 21 Ocak 2011 Cuma ~ 21 Şubat 2011 Pazartesi

Firma: Matraş Mağazaları

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 21, 2011 ~ Şub 21, 2011

Son birkaç sezonun yükselen trendi deri ceketler, moda dünyasındaki yerini 2010-2011 sezonunda da korumaya devam ediyor. Motorcu ceketler başı çekse de artık uzunlu kısalı tüm modellerin her sezonda başrolde olduğu deri ceketler, Matraş’ın zarif, modern ve güçlü çizgilerinde hayat buluyor.

50’lerin asi ve özgür ruhunun modern çizgilerle yorumlandığı Matraş’ın 2011 deri ceket koleksiyonu, günümüz James Dean ve Audrey Hepburn’lerinin gardırobundaki yerlerini almaya hazır. Üstelik tüm Matraş mağazalarında yeni sezona kadar %50 indirim fırsatı da devam ediyor.

Son birkaç sezonun yükselen trendi deri ceket modasını, yine sezonun öne çıkan trendlerinden 50’lerin asi ve özgür çizgileriyle yorumlayan Matraş, yeni sezona kadar bu eşsiz koleksiyonu %50 indirim fırsatıyla satın alma imkanı sunuyor. Matraş’ın zarif, modern ve güçlü çizgiye sahip 2010 deri ceket koleksiyonu giyimine önem veren her kadın ve erkeğin gardırobunun en önemli parçası olacak.

Motorcu ceketlerden trençkotlara sezonun başlıca trendlerini geniş bir yelpazede bulunduran Matraş 2011 Deri Ceket Koleksiyonu, çıkartılabilir kapüşon gibi fonksiyonel özellikleri ve hafifletilmiş malzemeleriyle sadece kış değil, bahar ve yaz aylarında da rahatlıkla kullanılabiliyor. Matraş 2011 Deri Ceket Koleksiyonu, siyah ve kahvenin çeşitli tonlarındaki modelleriyle klasik sevenlere, kırmızı ve krem tonlarındaki modelleriyle de fark edilmekten hoşlanan çılgın ruhlara hitap ediyor.

Matraş, şık görünümün ayrılmaz parçası olan deri bir cekete sahip olmak isteyen herkesi, sezon sonuna kadar tüm mağazalarına ve www.matras.com/shop adresindeki sanal mağazasına davet ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT