Sonbahara Girerken Evinizi Telamor’la Yenileyin

Alışveriş Alışveriş Sonbahara Girerken Evinizi Telamor’la Yenileyin

Tarihler: 09 Eylül 2011 Cuma ~ 09 Ekim 2011 Pazar

Firma: Telamor

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 9, 2011 ~ Eki 9, 2011

Ev tekstilinin butik markası Telamor, evinizi sonbahar renklerinin eşsiz uyumuyla buluşturuyor. Üç farklı konseptte özel tasarımların bulunduğu Telamor’un “modern”, “klasik” ve “country” ürünleri, Eylül şıklığını evinize taşırken zarafetiyle de göz kamaştıracak.

Desenleri ve renkleriyle ev tekstilinde yeni bir dönemin adı olan Telamor, yazın sona ermesiyle birlikte evinizi yenilemeniz için fark yaratan ürünler sunuyor. Ev tekstilinin butik markası Telamor sonbaharı karşılarken, “modern”, “klasik” ve “country” stildeki ürünlerini kaliteye önem verenlerle buluşturuyor.

Telamor’un “modern” tarza sahip ürünleriyle, sonbahar renklerini ve dinamik çizgileri bir araya getirmeniz mümkün. Ayrıca Telamor’un mağazasında bulunan farklı objelerden de istediğinizi seçerek evinizi baştan sona, uyumlu bir şekilde dekore edebilirsiniz.

Telamor’un “klasik” tarzdaki ürünleriyse sonbahara yakışan çizgilere sahip… Evinizde nostaljik bir hava estirecek ürünlerle evinizi dekore ederken bu şıklığı; yastıklar, abajurlar ve çeşitli objelerle de tamamlamanız mümkün. “Country” çizgisindeki ürünleri tarzına yakın bulanlar için ise sonbahar renkleriyle bezenmiş kumaşlar, yastıklar ve daha birçok ürün Telamor mağazasında meraklılarını bekliyor.

Farklı stillerdeki ürünler arasından seçim yapamayanlar için Telamor’da danışmanlık hizmeti de mevcut. Telamor’un uzman kadrosu evinizi dekore etmenize yardımcı olurken tarzınızı da tam anlamıyla yansıtmanıza imkan tanıyor.

Sonbaharın en güzel günlerini evinizde yaşamak için Telamor deneyimi ve kalitesiyle her zaman yanınızda…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT